Uğur Dündar, Fenerbahçe Divan Kurulu başkanlığını bıraktı - Son Dakika
Spor

Uğur Dündar, Fenerbahçe Divan Kurulu başkanlığını bıraktı

Son dakika: Uğur Dündar, Fenerbahçe Divan Kurulu başkanlığını bıraktı. Dündar yaptığı açıklamada, Hayat felsefem hep onurlu yaşamak,çocuklarıma şerefli bir soyadı bırakmak oldu. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığını da Cumhuriyetin Feneri olduğu için kabul ettim. Bugün de bu görevi bırakmaya karar verdim. Ölünceye kadar Mustafa Kemal'in askeri olacağım, bedeli neyse ödeyeceğim." ifadelerini kullandı.

17.06.2023 15:09  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de divan kurulu başkanı Uğur Dündar, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla görevi bıraktığını açıkladı. Dündar daha sonra istifasını kongre üyelerine sundu ve oy çokluğuyla göreve devam etmesine karar verildi.

"AĞIR BEDELLER ÖDEDİM"

Uğur Dündar sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Bir Cumhuriyet sevdalısı olarak hayatım boyunca Atatürk'ün gösterdiği yolda ilerledim. Fenerbahçe'ye de köklerini Kuvayı Milliye'den aldığı için gönül verdim. Doğru bildiğim yolda ilerlerken ağır bedeller ödedim, ama yılmadım.12 yıldır ana akım televizyonlarda çalıştırılmadım.

Son Dakika: Uğur Dündar, Fenerbahçe Divan Kurulu başkanlığını bıraktı

"MUSTAFA KEMAL'İN ASKERİ OLACAĞIM"

Hayat felsefem hep onurlu yaşamak, çocuklarıma şerefli bir soyadı bırakmak oldu. Yüksek Divan Kurulu Başkanlığını da Cumhuriyetin Feneri olduğu için kabul ettim. Bugün de bu görevi bırakmaya karar verdim. Ölünceye kadar Mustafa Kemal'in askeri olacağım, bedeli neyse ödeyeceğim." ifadelerini kullanmıştı. Dündar, 1.5 saat sonra göreve geri döndü.

Son Dakika: Uğur Dündar, Fenerbahçe Divan Kurulu başkanlığını bıraktı

KENDİNİ OYLAMAYA SUNDU

Daha önce sosyal medyadan görevi bıraktığını açıklayan Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar, kendisinin göreve devam edip etmemesi yönünde oylama yaptı. Oylama oy çokluğuyla kabul edilirken, uzun süre Dündar aleyhine tezahürat yapıldı. Dündar daha sonra yeni bir paylaşım daha yaptı.

Son Dakika: Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu başkanlığından istifa eden Uğur Dündar, göreve geri döndü
Uğur Dündar, Fenerbahçe Divan Kurulu başkanlığını bıraktı

Son Dakika Spor Uğur Dündar, Fenerbahçe Divan Kurulu başkanlığını bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ademi Beşer: Tiyatro yapsın daha iyi oynar 29 13 Yanıtla
  • Sforza: Kulubu siyasi partiye çevirmişler. 27 5 Yanıtla
  • Vecdi Murat Soydan: Anlı, şanlı, koskoca Fenerbahçe'yi ne hale getirdiniz. Bugünkü mali kongre toplantısında mevcut yönetimi boykot eden ve eleştiride bulunanları provokatör olarak nitelediniz. Ne demelerini beklerdiniz? Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmamız bile bizi teselli etmedi. Süper Kupa'da son şampiyon Galatasaray ile oynayacağız. Bir üç daha yemek istemiyoruz. Lütfen planlamanızı futbolu bilen yöneticilerle birlikte yapınız. 5 yılımız heba oldu sayenizde. 10 2 Yanıtla
  • Gürhan TUNALI: Bu kadar derdin arasında bir de senin kaprislerinle mi uğraşacak bu büyük camia. Madem istifa ettin ne diye tekrar oylama istiyorsun. Çok komiksin sayın Dündar. Sen git Halk Tv nin yayın yönetmeni ol... 2 1 Yanıtla

Advertisement