Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

por Toto 2.Lig'de Mardinspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, Cuma sabah tesislerde yaptığı kahvaltının ardından ligdeki en uzun deplasmanı için yola çıktı.

13.01.2012 14:17

por Toto 2. Lig'de Mardinspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, Cuma sabah tesislerde yaptığı kahvaltının ardından ligdeki en uzun deplasmanı için yola çıktı.

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta ligin ikinci yarısı 16. hafta maçlarıyla hafta sonu başlıyor. Denizli Belediyespor kafilesi, gidiş geliş 3 bin 500 kilometre tutacak olan yolculuk için Cuma sabah yola çıktı. Kafileye Başkan Yardımcısı ve Futbol Şube Sorumlusu Bahtiyar Mat ile Teknik Komite üyesi Emin Sayın başkanlık ediyor. Hasta olan Ali Korkmaz ve Salim Ayan'ın yanı sıra Muhittin, Şahin ve Süleyman Olgun ile üçüncü kaleci Ozan Evrin Özenç Denizli Belediyespor'un 18 kişilik Mardinspor kadrosuna dahil

edilmediler. Otobüsle Antalya'ya giden Kırmızı-beyazlılar, Antalya'da The Corner Park otelde kalacak. Antalya'da bir antrenman yapacak olan Denizli Belediyespor, Cumartesi sabah uçakla Ankara'ya, ardında da Diyarbakır'a uçacak. Mardin'e otobüsle gidecek olan Denizli Belediyespor'u bu uzun deplasmanda Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Ünal, Denizli Belediyespor Başkanı Tanju Beştaş yalnız bırakmayacaklar.

Teknik Direktör Yaşar Güngör, hareket öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, hafta içinde Denizli'da yaşanan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle antrenmanlarda zorluklar yaşadıklarını belirterek, her şeye rağmen ikinci yarıya iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi. Mardinspor maçına çok iyi konsantre olmaları için futbolcularını ikaz ettiğini belirten Güngör, "En iyi şekilde maça konsantre olmalıyız. En ufak gevşekliğin sonunda faturayı ağır öderiz" dedi.

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement