Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Emre Hasan Balcı, sarı-kırmızılı takıma şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyledi.

18.01.2013 17:03

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un yeni transferi Emre Hasan Balcı, sarı-kırmızılı takıma şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyledi.

Takıma yeni katılan başarılı ön libero oyuncusu, Adana Demirspor ile yaşadığı şampiyonluğu Yeni Malatyaspor'da da yaşamak istediğini kaydetti.

Yeni Malatyaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu ifade eden Balcı, "Yeni Malatyaspor ile anlaştığım için çok mutluyum. Geçen sene bir şampiyonluk yaşadım. Yeni Malatyaspor'a da şampiyonluk yaşamaya geldim" dedi.

Balcı, iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini kaydederek, "Takımda üst düzeyde bir arkadaşlık ortamı var. Şuanda iyi bir ortam var. Bunu lige de yansıtacağız. Başarılı sonuçlar alarak, Malatyalıları sevindireceğiz" şeklinde konuştu.

Sabah saatlerinde son çalışmasını yapan Yeni Malatyaspor'da devre arası kamp çalışmaları sona erdi. 2 Ocak'ta Antalya Selin Hotel'de kampa giren sarı-kırmızılı takım, 16 gün süren kamp çalışmalarını sonlandırdı. Takım 3 günlük iznin ardından Pazartesi günü Malatya'da toplanarak, Anadolu Selçukluspor maçının hazırlıklarına başlayacak. - MALATYA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement