Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig Beyaz grup takımlarından Denizli Belediyespor, sezon başı tecrübe kazanmaları için kiralık gönderdiği İbrahim Kongur ve Gökhan Demir ara transferde tekrar bünyesine kattı.

24.01.2013 16:30

Spor Toto 2. Lig Beyaz grup takımlarından Denizli Belediyespor, sezon başı tecrübe kazanmaları için kiralık gönderdiği İbrahim Kongur ve Gökhan Demir ara transferde tekrar bünyesine kattı.

Denizli Süper Amatör Lig takımları Dokuzkavaklarspor'dan alınan Gökhan ile Kaklık Belediyespor'dan alınan İbrahim, Denizli Belediyespor'da profesyonel yapılmış ve tecrübe kazanmaları için, sezon başında 3. Lig 2. Grup takımlarından Batman Belediyespor'a kiralık verilmişlerdi. 22 yaşındaki İbrahim Kongur, Batman Petrolspor formasıyla ilk yarıda 11 maça çıktı. 19 yaşındaki Gökhan Demir ise 8 maçta forma giydi ve 8 gol attı.

Denizli Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, Denizlili futbolcular İbrahim Kongur ve Gökhan Demir'i tekrar Denizli Belediyespor bünyesine kattıklarını belirterek, "İbrahim 1,5 yıl, Gökhan ise

4,5 yıl daha Denizli Belediyespor çatısı altında, futbol hayatlarını sürdürecekler. Denizli Belediyespor olarak, takım kadromuzu bozmamaya çalıştık. Hasan Demir'i Denizlispor'a verdik. İbrahim, Gökhan Mikail, Emrah, ve Ali'yi alarak takviye yaptık ve kadromuzu güçlendirdik. Karakterli ve ahlaklı futbolculardan oluşan, bir kadromuz var. Ayrıca Denizli'nin çocuklarına sahip çıkmaya devam edeceğiz. Denizli'nin çocuğu Hasan gibi, Denizlispor'a daha çok futbolcu verebiliriz. Denizli Belediyespor, koşulsuz olarak Denizlispor'un altyapısını oluşturmaya devam edecektir" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement