Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Trabzon temsilcisi Ofspor'a konuk olacak olan Denizli Belediyespor'da, sakat futbolcuların çokluğu teknik heyeti zorda bıraktı.

26.04.2013 10:22

Trabzon temsilcisi Ofspor'a konuk olacak olan Denizli Belediyespor'da, sakat futbolcuların çokluğu teknik heyeti zorda bıraktı.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup 32. hafta maçında, Ofspor'la deplasmanda karşılaşacak olan Denizli Belediyespor, adeta revire döndü. Zorlu maç öncesi t direktör Yaşar Güngör nezaretinde Doğan Seyfi Atlı Stadı'nda taktiksel çalışma yapan kırmızı-beyazlıların, hırslı oluşu dikkat çekerken, sert geçen ikili mücadelelerde bazen önemli sakatlıklar da yaşandı. İlk olarak, Kaleci Ali sakatlandı. İkili mücadelede sol ayak bileğine darbe alan Ali, antrenmana devam edemedi. Ali'nin ilk tedavisi saha kenarında yapıldı. Ali'nin MR'ının çekileceği belirtildi. Ardından, sol eline basılan sol bek Selçuk, antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Sol el bileğinde ve iki parmağında darbeye bağlı morarma oluşan Selçuk'da, antrenmanı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Sol ayak arka adalesinde gerilme olan Hüseyin Ateş ile kasığında ağrı olan İsmail Baydil, iki haftadır takımdan ayrı çalışırken, bu futbolculara tecrübeli isim Süleyman da eklendi. Körfez Futbol Kulübü maçı sonrası, sağ ayağında ödem oluştuğu için hafta başından bu yana takımdan ayrı çalışan Süleyman'ın da Ofspor'a karşı forma giyemeyeceği öğrenildi.

Denizli Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güngör, son antrenmanın kabus gibi geçtiğini belirterek, "Birbirlerinize sert girmeyin diye uyarıyoruz ama yere düşen sağlam kalkamadı. Sakat olan Salim, İsmail ve Hüseyin'in iyileşmesini beklerken, bu futbolculara Süleyman, Ali ve Selçuk'da eklendi. Gelince, üst üste gelirmiş. Planlarımız altüst oldu. Durumumuz ortada. Her şeye rağmen, Ofspor'dan puan ya da puanlar çıkarmak zorundayız. Mücadelemiz sonuna kadar sürecek. Futbolcularıma güveniyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement