Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig takımlarından İnegölspor'un ertelemeli genel kurul toplantısı Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

08.06.2013 09:27

Spor Toto 2. Lig takımlarından İnegölspor'un ertelemeli genel kurul toplantısı Sani Konukoğlu Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. Katılımın yüksek olduğu genel kurulda, İlhan Korkmaz üçüncü kez İnegölspor başkanlığı koltuğuna otururken, diğer aday Mehmet Canalp'in listesi 27 oy alabildi.

Oy kullanma yetkisine sahip 277 üyeden 85'inin yanı sıra Onursal Başkan Alinur Aktaş, kulübün eski Başkanlarından Fikri Bayraktar, Varol Sarılar, Abdullah Ezim, A.Nihat Kuyumcu ile eski yöneticiler ve çok sayıda sporsever katıldı. Divan Başkanlığına Av.Varol Sarılar, katipliklere ise İsmail Ergül ile Fatih Uslu'nun seçildiği genel kurulda, bir süre önce vefat eden kulübün eski yöneticilerinden İsa İncebay saygıyla anıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan genel kurulda divan heyetinin oluşturulmasının ardından, Kulüp Müdürü Yavuz Memiş tarafında yönetim ve denetim kurulu raporları okunup, ibra için oylamaya sunuldu. Raporlar oy birliği ile kabul edilirken, önümüzdeki dönem tahmini bütçede okunarak oy birliği ile kabul gördü.

İnegölspor Kulüp Başkanı İlhan Korkmaz, Başkan Adayı Mehmet Canalp'in konuşmalarının ardından Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkaın Alinur Aktaş, kürsüye gelerek katılımcılara seslendi. Ardından seçimlere geçildi. Üçüncü dönem için Başkanlık görevine talip olan İlhan Korkmaz ile eski başkanlardan Mehmet Canalp yönetim kurulu listelerini divan heyetine sundular. Divan Başkanı Avukat Varol Sarılar, seçimlerin açık mı kapalı zarf usulü mü yapılmasını oylamaya sunarken, çift liste olması nedeniyle kapalı zarf usulü yapılmasına karar verildi. Bu kararın ardından oylamaya geçildi. Oy kullanmak için sandık başına geçen ilk isim eski başkanlardan Fikri Bayraktar kullandı.

Oy kullanma işleminin tamamlanmasının ardından oy sayımı yapıldı. Her iki aday listeden birer temsilcinin gözetiminde yapılan sayımda, kullanılan 85 oyun 58'ini alan İlhan Korkmaz başkanlığındaki liste seçimden zaferle çıkarken, Mehmet Canalp'in önderliğindeki liste ise 27 oy aldı.

İlhan Korkmaz başkanlığındaki yönetim kurulu Kurtiş Güleç, Berat Ertopuz, Serkan Taşdemir, Emrah Erim, Uğur Şenal, Eşref Güç, Fahri Ekren, Ahmet Aka, Seçkin Kurşun, Şükrü Alper Kara, Salih Göçen, Alaattin Kozlu, Ahmet Güç, Cebrail Kemer, Adnan Oran, Ahmet Sütçü, Celal Ter, Turgay Yazıcı, Nazmi Kahraman ve Özcan Gümüştekin'den oluştu. Denetleme kurulu ise Murat Bayram, Melih Şeker ve Ahmet Can'dan oluştu.

Seçimlerin ardından kısa bir konuşma yapan Başkan İlhan Korkmaz, "Bizlere güven duyan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Mehmet Canalp ve ekibine bu güzel davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarımızda, her zaman yanımızda olacağını biliyorum. Desteklerini her zaman bekliyorum. Siz kongre üyelerine bizlere gösterdiğiniz güvenden dolayı teşekkür ediyorum. Ben ve yönetim kurulum layık gördüğünüz görev için bütün gücümüzle çalışacağız. İnegölspor'umuzu hep birlikte hak ettiği yerlere götüreceğiz" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement