Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2.Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, 15 Haziran Cumartesi günü seçimli kongrelerini gerçekleştireceklerini söyledi.

12.06.2013 16:30

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'da Kulüp Basın Sözcüsü Şahin Özer, 15 Haziran Cumartesi günü seçimli kongrelerini gerçekleştireceklerini söyledi.

Kulübün 9 Haziran Pazar günü İdari ve Mali Genel Kurulunu yaptığını anımsatan Özer, "Olağan İdari ve Mali Genel Kurulumuzda yönetim olarak ibra edildik. 15 Haziran Cumartesi günü de seçimli kongremizi gerçekleştireceğiz" dedi.

Yeni Malatyaspor yönetimi olarak Malatya futboluna en iyi şekilde hizmet etmeye çalıştıklarını ifade eden Özer, "Sezon başında takımımızın hedefini ilk 5 olarak belirlemiştik. Ligi üçüncü sırada bitirerek, Play-Off'ta mücadele etme hakkını kazandık. Maalesef talihsiz bir maçla Play-Off yarı finalinde elendik ve PTT 1. Lig hayalimizi gerçekleştiremedik. Görevde bulunduğumuz süreç içerisinde Malatya futboluna en iyi şekilde hizmet etmek için çalıştık. İyi niyet ve samimiyetle görevimizi yaptığımıza inanıyorum" diye konuştu.

HENÜZ ADAY ÇIKMADI

Öte yandan 15 Haziran'da seçimli kongresini gerçekleştirecek olan Yeni Malatyaspor'da, gözler yönetime çıkacak olan taliplilere çevrilirken, şu ana kadar ciddi bir oluşumun yönetime talip olmadığı öğrenildi. Cuma gününe kadar yönetime aday çıkmasının bekleneceği kaydedilirken, aday çıkmaması halinde Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın mevcut yönetimle bir araya gelerek, karar vereceği belirtildi.

(FD)

12.06.2013 16: 19: 24

TSI

NNNN - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement