Yeni Malatyaspor, Kızılcahamam'da Kamp Proğramını Sürdürüyor - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor, Kızılcahamam'da Kamp Proğramını Sürdürüyor

Yeni Malatyaspor, Kızılcahamam\'da Kamp Proğramını Sürdürüyor

Ankara Kızılcahamam Patalya Tesisleri'nde kamp çalışmalarını sürdüren Yeni Malatyaspor futbolcuları, Perşembe gününden itibaren çift antremanla çalışmalarına devam edecek.

24.07.2013 15:53  Güncelleme: 16:35

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Ankara Kızılcahamam Patalya Tesisleri'nde, kamp çalışmalarını sürdürüyor.

Salı günü ilk etap kamp çalışmalarına start veren sarı kırmızılı takım, laktat testinden geçti. Testlerin sonuçlarına göre futbolculara antrenman programı düzenleneceği kaydedildi.

Laktat testi sonrası Patalya Tesisleri'nde toplanan sarı kırmızılı takım, günü tek antrenmanla geçirdi. Perşembe gününden itibaren günde çift antrenman yapacak olan Yeni Malatyaspor'da futbolcuları, yoğun bir antrenman programı bekliyor.

Pazartesi gününe kadar çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek olan Yeni Malatyaspor'un Pazartesi günü bir hazırlık maçı yapması bekleniyor. Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, hazırlık maçlarıyla ilgili çalışmalarını sürdürürken, sarı kırmızılı takımı Kızılcahamam kampında en az 2 hazırlık karşılaşması oynayacağı kaydedildi.

SERKAN GÖKSU İLE SÖZLEŞME İMZALANDI

Öte yandan Yeni Malatyaspor'un Galatasaray A2 takımından 1 yıllığına kiraladığı Serkan Göksu da takımın Ankara Kızılcahamam kampına katıldı. 20 yaşındaki genç oyuncu ile Kızılcahamam kampında sözleşme imzalandı.

Serkan Göksu'nun takıma büyük katkılar sağlayacağına inandıklarını ifade eden Yeni Malatyaspor Kulüp İdari Menajeri Selçuk Günaydın, "Genç oyuncumuz ve camiamız için hayırlı olsun. Serkan'ın takımımıza büyük katkılar sağlayacağı kanaatindeyiz. İnşallah hem kulübüm hem de genç oyuncumuz adına iyi bir sezon olur" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor, Kızılcahamam'da Kamp Proğramını Sürdürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement