Spor Toto 2. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden İnegölspor’un teknik direktörü Şaban Yıldırım, "İçeride puan kaybına gerçekten tahammülümüz yok ve zorlu bir yarışta olduğumuzu herkes görüyor" dedi.

04.02.2015 17:14

Spor Toto 2. Lig'de mücadele eden İnegölspor'un teknik direktörü Şaban Yıldırım, "İçeride puan kaybına gerçekten tahammülümüz yok ve zorlu bir yarışta olduğumuzu herkes görüyor" dedi.

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, haftalık basın toplantısında konuştu. Hafta sonu ilçe stadında ağırlayacakları Gümüşhane maçına ilişkin açıklamalarda bulunan deneyimli teknik adam, "Ligimizin ne kadar zorlu olduğu ortada. Gümüşhane'de bu ligin iyi takımlarından. Şu an orta sıradalar. Sanıyorum hedefleri bir yandan da play-off. İyi bir takıma karşı oynayacağız ama bizim özellikle içeride puan kaybına gerçekten tahammülümüz yok. Zorlu bir yarışta olduğumuzu herkes görüyor. O yüzden de sezon sonuna kadar bu yarışı sürdürebilmek için içerideki maçlarımızı kazanmak istiyoruz. Zorlu bir maça çıkacağız. Onun hazırlıklarına devam ediyoruz. Dün başladık bugün de devam ediyoruz. Hafta sonuna kadar da hazırlıklar sürecek" dedi.

Muharrem ile Emrah'ın sakatlıklarının bulunduğunu ifade eden Yıldırım, "Birisinin arka adalesinde yırtık tespit edildi. Diğerinde maçta olan bir sakatlığı var. Doktorların söylediği yaklaşık 2,5 hafta civarı. Onların eksikliği bizi üzüyor ama diğer arkadaşlarımız da kadromuzda zaten bu tip eksikleri kapatsın diye varlar. Görev alacaklar ve maça çıkacağız. Maça çıktığımız sürece ve bu hedef ve istek bizde olduğu sürece, her maçı kazanmak için oynayacağız" diye konuştu.

"BİR DAHA O HATALARI YAPMAMAK ADINA DERS ÇIKARMALIYIZ"

Göztepe maçında son dakikada yenilen golü de değerlendiren Yıldırım, "Yediğimiz golde tabii ki yapabileceğimiz şeyler vardı. Böyle bir şey sadece iki Göztepe maçında oldu. İlk Göztepe maçında bazı dersler çıkarmıştık. Bu maçta da bu yediğimiz golle ilgili tabii ki dersler çıkaracağız. Bu tür goller yeniyorsa muhakkak orada bir sıkıntı vardır. Onu düzeltmek de bizim işimiz. Arkadaşlarla o konunun analizini yapıp, bir daha o hataları yapmamak adına ders çıkarmalıyız" ifadelerini kullandı.

"ŞAMPİYON OLARAK PTT 1. LİG'E ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Sezon sonu şampiyon olarak PTT 1. Lig'e çıkmak istediklerine vurgu yapan Yıldırım, şöyle konuştu:

"Onun dışında şu anda başka bir düşüncemiz yok. Şiddetli bir şekilde birinciliği istiyoruz. Şu anda razı olma zamanı değil. Onun için çalışıyoruz ve kovalamaya devam edeceğiz. Gün geçtikçe oyun olarak daha iyi hale gelerek, daha güçlü hale gelerek bu yarışı devam ettireceğiz. Özellikle son 5-6 hafta belki 8 hafta karar haftaları olacak. Baskının iyice arttığı haftalar olacak. Biz rakibimizin hata yapmasını bekleyeceğiz ve ısrarlı bir takip sürdürmek istediğimizi burada söyleyeyim. Son 5-6 haftada neler olacağını hep beraber göreceğiz. Çünkü rakibimizin de bizim de çok zorlu maçlarımız var. Zaten her maç çok zorlu ama son 5-6 hafta ilave olarak, bir de finiş baskısı artacaktır. O baskıya karşı koyup öne geçmek istiyoruz. İnşallah sezon sonunda da ligi birinci bitiririz." - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 2. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement