Steijn Dönemi Bitti - Son Dakika
Spor

Steijn Dönemi Bitti

Steijn Dönemi Bitti

Son olarak salı günü oynadığı lig maçında Heracles’e 3-0 mağlup olan Ado Den Haag takımında teknik direktör Maurice Steijn’in görevine son verildi.

06.02.2014 10:06

Hollanda Ligi'nde 21. haftanın golleri

ADO taraftarları göz altında

Hollanda Ligi'nde bu sezon bir türlü istenilen çizgiyi yakalayamayan Ado Den Haag'da beklenen son gerçekleşti. Son olarak salı akşamı kendi evinde Heracles Almelo'ya 3-0 mağlup olan Hollanda temsilcisinde teknik direktör Maurice Steijn'in görevine son verildi. Son 6 lig maçında 5 mağlubiyet alan Den Haag 22 haftası geride kalan Hollanda liginde 20 puan ile son sırada yer alıyor.

Kulübün resmi sitesinden " takımımızın arka arkaya aldığı başarısız sonuçlar sonrası teknik direktörümüz Maurice Stejin'in görevine son verilmesine karar verildi. Bu değişikliğe gitmenin her iki taraf için de daha iyi olacağına inanılmaktadır." sözlerine yer verildi.

Steijn daha önce alt yapısında ve genç takımlarında da görev yaptığı Den Haag'da A takım teknik direktörlüğünü iki sezondur yürütüyordu. Takım geçen sene Hollanda Ligi'ni onun yönetiminde dokuzuncu sırada bitirmişti.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Steijn Dönemi Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement