Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Şampiyonu Mert Civelek'i Ödüllendirdi - Son Dakika
Spor

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Şampiyonu Mert Civelek'i Ödüllendirdi

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Şampiyonu Mert Civelek\'i Ödüllendirdi

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Üst Minik Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Mert Civelek'i ödüllendirdi. Başkan Üçok, Civelek'i ziyaret ederek başarısından dolayı tebrik etti ve ilçenin spor alt yapısına verilen önemi vurguladı. Civelek ise milli takıma davet edildiğini ve Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edeceğini söyledi.

04.08.2023 13:03

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Üst Minik Erkekler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasında şampiyon olan sporcu Mert Civelek'i altınla ödüllendirdi.

Yardımcı antrenörü Emirhan Karaca ile birlikte kendisini ziyaret eden Civelek'i tebrik eden Üçok, elde ettiği üst düzey başarısı nedeniyle ilçe olarak gurur duyduklarını söyledi.

Başkan Üçok, ilçenin önemli bir spor alt yapısına sahip olduğuna dikkati çekerek, "İlçe genelinde yürüttüğümüz yatırım ve hizmetlerin yanı sıra çocuk ve gençlere yönelik sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif yatırım ve hizmetler de yapıyoruz. Sporculara ve takımlara destek veriyoruz. İlçe sporunun hak ettiği yerde ve nitelikte temsil edilmesi arzusuyla bu desteklerimiz devam edecek." ifadelerini kullandı.

Desteklerinden dolayı Üçok'a teşekkür eden Civelek ise 15-23 Temmuz tarihlerinde Kars'ta düzenlenen Üst Minik Erkekler Türkiye Boks Şampiyonasında 60 kiloda Türkiye Şampiyonluğunu elde ettiğini ve milli takıma davet edildiğini hatırlatarak önümüzdeki günlerde milli takıma katılacağını daha sonra ise Avrupa Şampiyonasında Türkiye'yi temsil edeceğini söyledi.

Civelek, hedefinin önce Avrupa, daha sonra ise Dünya ve Olimpiyat şampiyonluğu olduğunu da sözlerine ekledi.

Üçok, çeyrek altınla ödüllendirdiği Civelek'e Avrupa şampiyonasında üstün başarılar diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası Şampiyonu Mert Civelek'i Ödüllendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement