Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tepkisi kamerada - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tepkisi kamerada

Galatasaray ile Fenerbahçe, Şanlıurfa'da 2023 Turkcell Süper Kupa finalinde karşı karşıya geldi. Sarı-lacivertliler, 2. dakikada sahadan çekildi. O esnada ise tribünlerde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin gülümsediği anlar kameraya yansıdı.

07.04.2024 22:02  Güncelleme: 22:06

Şanlıurfa'da Süper Kupa maçı yarıda kaldı. U19 ile sahaya çıkan Fenerbahçe, 2. dakikada sahadan çekildi. O anlarda ise Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Mehmet Büyükekşi'nin tribünlerde gülümsemesi dikkatlerden kaçmadı.

FENERBAHÇE U19 TAKIMIYLA MAÇA ÇIKTI

Fenerbahçe yönetimi, Trabzonspor maçı sonrası yaşanan olayların ardından 2 Nisan'da Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirerek üyelerden atılacak adımlarla ilgili yetki aldı. 3 Nisan'da Ali Koç başkanlığında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda sarı-lacivertli ekip, maçın ertelenmemesi ve yabancı hakem atanmaması durumunda karşılaşmaya U19 takımıyla çıkacağını duyurdu. TFF, Fenerbahçe'nin bu taleplerini kabul etmediği için sarı-lacivertli ekip, oynanacak karşılaşmaya U19 takımıyla çıktı.

ICARDI 1. DAKİKADA GOL ATTI, FENERBAHÇE SAHADAN ÇEKİLDİ

Maçın 1. dakikasında Mauro Icardi'nin attığı gol ile Galatasaray 1-0 öne geçerken, golün ardından A takımı temsilen sahada bulunan Fenerbahçe U19 oyuncuları teknik heyetten gelen talimat ile sahadan çekildi. Bu gelişme üzerine maçın hakemi Volkan Bayarslan maçı tatil etti ve Galatasaraylı oyuncular saha ortasında kutlama yapmaya başladı.

TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ'NİN GÜLÜMSEMESİ DİKKAT ÇEKTİ

O anlarda ise tribünde bulunan ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile maçı seyreden TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin gülümsediği anlar saniye saniye kameraya yansıdı.

Fenerbahçe\'nin sahadan çekilmesine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi\'nin tepkisi kamerada
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Fenerbahçe'nin sahadan çekilmesine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'nin tepkisi kamerada - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (36)

  • Ahmet Akpınar: futbol katili...bu yaşta nasıl birilerine kölelik uşaklık yapıyor inanılır gibi değil...insanda biraz şeref olur .. 699 64 Yanıtla
    Ali Arslan: Tüm dünyanın dikkatini çekmeyi başardık, burda kirli eller var çete var şebeke var , UEFA FIFA yetkilileri 14 15 Nisan'da Türkiye ye heyet gönderme kararı aldı. 434 25 fatih mazlum: Aynen ali uefa gelip bakacakmis yine şikemi yapti bu yuzsuzler ne oluyor biktik bunlardan diye 2011 den tecrubelisiniz bu konuda avrupada tek bir subesi olamayan bankaniz sponsor olur birsey bulunursa cas daki namus davanizi da geri cekersiniz anlasirsiniz ya kume dusmeden 8 16
  • talat cingöz: federasyon başkanı hala başkansa bu ülkede futbol olarak hiç birşeyn degişmeyecektir. 602 36 Yanıtla
  • Serdar Dur: Fener herkesin yerine ağlıyor. Millet güler tabi. Büyük eğlence Fenerbahçe ;) 112 423 Yanıtla
    samet dönmez: Biz çok eğlendik FB olarak sizide eğlendirirz masamızın üstünde 328 49
  • Ankara null: hep yalan bu an mactan 15dk sonra gorunen bu fb hep yalannnn 51 288 Yanıtla
  • serkan Abasar: ne yapsın ağlasın mı fener gibi kwjsjsjs herkes fener gibi ağlamak zorunda mı :D 57 260 Yanıtla
  • Hüseyin YIlmaz: tek kelimeyle dünyaya rezil olduk 195 63 Yanıtla
    Ali Arslan: Bunu yapmak gerekiyordu,kimseyi takmıyor bu çete, bak şimdi FIFA UEFA 24 15 Nisan'da Türkiye ye heyet gönderme kararı aldı 284 22
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement