Şüphelilerin Ayak İzi Kalıbı Alındı - Son Dakika
Spor

Şüphelilerin Ayak İzi Kalıbı Alındı

Şüphelilerin Ayak İzi Kalıbı Alındı

F.Bahçe otobüsüne yapılan saldırıya ilişkin olay yerinde bulunan ayak izlerinin, gözaltına alınan şüphelilere ait olup olmadığı incelenmek üzere "ayak izi kalıbı" alındı.

07.04.2015 18:38  Güncelleme: 19:20

Spor Toto Süper Lig'de 4 Nisan Cumartesi akşamı oynanan ve Fenerbahçe'nin 5-1 galibiyeti ile sonuçlanan maçın ardından sarı-lacivertli kafileyi taşıyan Ufuk Kıran yönetimindeki 53 DE 618 plakalı otobüse düzenlenen silahlı saldırıyla ilgili çalışmalar sürüyor.

AYAK İZLERİ EŞLEŞTİRİLECEK

Saldırıya ilişkin sabah saatlerinde şüpheliler Nihat S. ve Emre A'nın gözaltına alınmasının ardından Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, Sürmene'de olay yerindeki ayak izlerinin şüphelilere ait olup olmadığının tespiti için inceleme yaptı.

Saldırının meydana geldiği bölgeye yaklaşık 600 metre uzaklıkta, orman içerisindeki ayak izlerinin eşleştirilmesinin ardından ayak izi kalıbını alan polis ekipleri, kalıbı incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğüne götürdü.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Şüphelilerin Ayak İzi Kalıbı Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • SÜRMENELİ: İnsanları karalamak ne kadar kolay dimi benim köyümün insanı yapmaz böyle bişe yapsada KAÇMAZ 2 3 Yanıtla
  • Aykut: 42 giyiyosan yandın ula ?? yazık etman uşaklara Sizden Büyük ALLAH var! 1 0 Yanıtla
  • zeki çeltik: Fbı getirin criminal incelemeyi yapsın bakın nasıl çalışıyorlar. . . 2 günde çözerler. . . olamaz yani bu olay nasıl çözülemiyor. . . bu kadar teknoloji yanında. . . 0 0 Yanıtla
  • hulk: Adam oradalarda oturuyorsa olay yerine 600 mt uzaklıktan zaten mutlaka geçmiştir bu nâsıl sorgulama olay çözme anlamadım 0 0 Yanıtla

Advertisement