Talasgücü Belediyespor, deplasmanda galibiyet alamadı - Son Dakika
Spor

Talasgücü Belediyespor, deplasmanda galibiyet alamadı

Talasgücü Belediyespor, deplasmanda galibiyet alamadı

Talasgücü Belediyespor, profesyonel ligde oynadığı 4 deplasman maçının tamamından mağlubiyetle ayrıldı. Takım, rakip filelere sadece 4 gol atarken kalesinde 12 gol gördü. Sarı lacivertliler, moral bulmak için bu hafta kendi evinde oynayacakları Edirnespor maçını kazanmak ve ardından deplasmanda İnegöl Kafkasspor'u yenmek istiyor.

24.10.2023 10:13

Profesyonel ligde mücadele eden Talasgücü Belediyespor, geride kalan 7 hafta sonunda deplasman galibiyeti alamadı.

Bu sezon profesyonel lige yükselme başarısı gösteren Talasgücü Belediyespor, henüz ligde hiç deplasman galibiyeti sevinci yaşamadı. Bu sezon ligde 4 deplasman maçına çıkan Talasgücü Belediyespor bu maçların tamamından mağlubiyet ile ayrıldı. Oynanan maçlarda kalesinde 12 gol gören ekip, rakip filelere 4 gol atabildi. Kayseri ekibi bu sezon deplasmanlarda Tarsus İdman Yurdu'na 3-2, Ayvalıkgücü'ne 2-1, Aliağaspor'a 3-0 ve Kepezspor'a 4-1 mağlup oldu.

Henüz profesyonel liglerde deplasman galibiyeti alamayan sarı lacivertliler, bu hafta kendi evinde oynayacağı Edirnespor'u yenerek moral bulmak ardından ise deplasmanda oynayacağı İnegöl Kafkasspor'u yenmek istiyor. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Talasgücü Belediyespor, deplasmanda galibiyet alamadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement