Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturuyor - Son Dakika
Spor

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturuyor

Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturuyor

Tepebaşı Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında düzenlediği egzersiz programlarıyla Eskişehirlileri açık havada spor yapmaya teşvik ediyor. Sabah egzersizleri ve yoga eğitimleri uzman spor eğitmenleri eşliğinde gerçekleştiriliyor. Egzersiz programlarına katılmak isteyenlerin havlu, su ve matlarını yanlarında getirmeleri gerekiyor.

09.08.2023 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tepebaşı Belediyesi tarafından ilçenin farklı noktalarında düzenlenen egzersiz programları Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturuyor.

Tepebaşı Belediyesi'nin kent halkının sağlıklı bir ortamda spor ile buluşması adına düzenlediği etkinlikler sürüyor. Bu çerçevede açık havada düzenlenen sabah egzersizleri vatandaşların yoğun katılımı ile gerçekleşiyor. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Pazar günleri düzenlenen egzersiz programları, uzman spor eğitmenleri eşliğinde gerçekleştiriliyor. Sabah egzersizleri Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri Batıkent Mahallesi M. Abdülcemil Kırımoğlu Parkı'nda saat 09.00'da, Salı ve Perşembe günleri Şeker Parkı ile Kumlubel'de saat 09.00'da, Pazar günleri ise Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda saat 09.50'de, Özdilek Koruluk Alanda 11.15'te başlıyor.

Yoga eğitimleri sürüyor

Öte yandan uzman eğitmenler gözetiminde gerçekleştirilen yetişkin yoga eğitimleri, haftada bir gün olmak üzere iki farklı noktada düzenleniyor. Vücut esnekliğini ve dengesini artırmasının yanı sıra stres ve nefes alışverişine katkıları ile de bilinen yoga eğitimleri Cumartesi günleri Vecihi Hürkuş Havacılık ve Teknoloji Parkı'nda saat 09.50-10.50, Özdilek Koruluk alanda saat 11.15-12.15 arasında gerçekleştiriliyor. Ayrıca egzersiz programlarına katılmak isteyen vatandaşların havlu, su ve matlarını yanlarında getirmesi gerektiği belirtildi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tepebaşı Belediyesi, Eskişehirlileri açık havada sporla buluşturuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement