Tepebaşı Belediyesi Futbol Yaz Okulu Başladı - Son Dakika
Spor

Tepebaşı Belediyesi Futbol Yaz Okulu Başladı

Tepebaşı Belediyesi Futbol Yaz Okulu Başladı

Tepebaşı Belediyesi, çocukların yaz mevsimini verimli ve sağlıklı biçimde geçirmesi için düzenlediği Futbol Yaz Okulu başladı. 7-13 yaş arası çocuklar için haftada iki gün 2 saat süren yaz okulu programı, uzman eğitmenler tarafından Behiç Erkin Spor Kompleksi, Esentepe Halı Sahası ve Ediz Bahtiyaroğlu Futbol Sahası'nda yürütülüyor. Çocuklar, temel futbol eğitimi alırken hem eğleniyor hem de öğreniyor. Futbol Yaz Okulu, 4 Eylül'e kadar devam edecek ve ayrıntılı bilgi için 0 (530) 158 34 28 numaralı telefondan yetkililere ulaşılabilir.

05.07.2023 10:00

Tepebaşı Belediyesi'nin 7-13 yaş arası çocuklar için düzenlediği Futbol Yaz Okulu başladı.

Tepebaşı Belediyesi, çocukların yaz mevsimini verimli ve sağlıklı biçimde geçirmesi için etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda yaşama geçirilen Futbol Yaz Okulu başladı.

7-13 yaş arası çocuklar için düzenlenen yaz okulu programı haftada iki gün 2 saat olmak üzere Behiç Erkin Spor Kompleksi, Esentepe Halı Sahası ve Ediz Bahtiyaroğlu Futbol Sahası'nda yürütülüyor. Uzman eğitmenler tarafından temel futbol eğitiminin verildiği yaz okulunda, çocuklar hem eğleniyor hem öğreniyor.

4 Eylül'e kadar devam edecek Futbol Yaz Okulu hakkında ayrıntılı bilgi almak isteyenler, 0 (530) 158 34 28 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilecek.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Spor Tepebaşı Belediyesi Futbol Yaz Okulu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement