TFF başkanlığına aday mı olacak? Murat Sancak'tan iddialara yanıt gecikmedi - Son Dakika
Spor

TFF başkanlığına aday mı olacak? Murat Sancak'tan iddialara yanıt gecikmedi

TFF başkanlığına aday olacağı iddia edilen eski Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak konuya ilişkin açıklama yaptı. Sancak, "Sosyal medyadan TFF başkanı olmamı öneren, layık gören herkese çok teşekkür ederim. Amma velakin benim öyle bir talebim, bir amacım, bir hedefim yok, olmayacak da" dedi.

07.04.2024 09:41  Güncelleme: 10:07

Eski Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, TFF başkanlığına aday olacağına yönelik iddialara sosyal medya hesabından yanıt verdi. Sancak, kendisine TFF başkanlığını yakıştıranlara teşekkür ederek çıkan iddiaları yalanladı.

'TFF BAŞKANI OLMA HEDEFİM YOK'

Murat Sancak yaptığı açıklamada, "Bazı sosyal medyada benim için TFF başkanı olmamı öneren, layık gören herkese çok teşekkür ederim. Ama velakin benim öyle bir talebim, bir amacım, bir hedefim yok, olmayacak da benim tek bir amacım ve hedefim var, Türk futbolunu adaletle layıkıyla, amasız Türk futbolunun sorunlarıyla ve gelişimiyle uğraşacak birini ve ekibini ayrıca 4+1 kulübün adamı değil, hukukun üstünlüğüne inanan adaletle yönetecek bir ekibin, ortaya çıkmasına katkı sağlamak adına, her türlü mücadeleyi, amasız bir şekilde vereceğimi, herkesin bilmesini isterim, saygılarımı ve sevgilerimi kabul edin lütfen." dedi.

TFF başkanlığına aday mı olacak? Murat Sancak'tan iddialara yanıt gecikmedi
TFF başkanlığına aday mı olacak? Murat Sancak\'tan iddialara yanıt gecikmedi

Son Dakika Spor TFF başkanlığına aday mı olacak? Murat Sancak'tan iddialara yanıt gecikmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • Alperen Umut: Adanayi bitirdin bari fedarasyondan uzak dur 20 12 Yanıtla
  • Murat AYAYDIN: Eeee bu Adamda Galatasarayli 9 13 Yanıtla
    güngör SAĞ: nolmuşki ezikbahçelimi olsun? hem büyükekşi döneminde 6 olduk 13 olduk 1 gol averajla şampiyonluğu kaybettik ee hani taraf çekmek ya arkadaşım yorum yaparken azıcık düşünün ya 6 5
  • Ömer Çelik: Senin gibi koyu fenerliyi tffye layık görende ne bilim artık ne tür bir hayvan eti yemişse 7 2 Yanıtla
  • ali çakmak: Haluk ulusoy geliyor rahat olun. ;) 2 3 Yanıtla
  • Ankara null: cingeneye tabanca vermisler babasini vurmus 4 0 Yanıtla
    güngör SAĞ: sen hala konuşuyormusun lan 1 5 Ankara null: gungor israil destekcisi oldugu belli oldu REZİLLER SİZİ biz filistinden yanayiz 4 0 Ankara null: gungor israil destekcisi belli oldu REZİLLER SİZİ 3 0 güngör SAĞ: polisler için yaptığın yorumu okudum kulağını çınlattık 0 1

Advertisement