Tki Tavşanlı Linyitspor'da, Gaziantep Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor'da, Gaziantep Maçı Hazırlıkları

Tki Tavşanlı Linyitspor\'da, Gaziantep Maçı Hazırlıkları

Kırmızı siyahlılar, hafta sonu yapacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmala sürdürdü.

25.04.2014 15:54  Güncelleme: 15:58

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, pazar günü sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Kırmızı-siyahlılar, Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'ndeki antrenmanda kültür fizik, düz koşu, pas çalışması ve çift kale maç yaptı.

İdmanın ardından AA muhabirine açıklama yapan takımın teknik direktörü Ali Nail Durmuş, hafta sonu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları maçı kazanmaları halinde, ligde kalma adına büyük avantaj sağlayacaklarını söyledi.

Bu maçtan sonra sadece 90 dakikalık bir mücadelelerinin kalacağını belirten Durmuş, şöyle konuştu:

"Bizim için yine bir final maçına çıkıyoruz. Lig bittiğinde umuyorum ki ligde kalmayı başaran takım biz olacağız.  Bolu'da çok önemli bir avantaj kaybettik ama bu haftaki maçların durumuna baktığımızda eğer biz bu hafta kazanabilirsek, Fethiyespor'un da Bolu'yu yenebileceğini düşünüyorum. Ligin son maçına çıkarken çok enteresan bir tablonun olduğu ve düşmenin aksine avantajın bize dönebileceği bir son hafta olacak. Şuan ki konsantrasyonumuz ve planımızı, Gaziantep Büyükşehir'i yenmek üzerine kurduk. Zor bir rakip, onlar bir puanla ligde kalıyorlar. Dolayısıyla onlarda kaybetmemek isteyecek. Maçlar zaten sert ve zor geçiyor, umarım kazanan biz oluruz." 

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor'da, Gaziantep Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement