Tki Tavşanlı Linyitspor'da Şanlıurfaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor'da Şanlıurfaspor Maçı Hazırlıkları

Tki Tavşanlı Linyitspor\'da Şanlıurfaspor Maçı Hazırlıkları

Kırmızı siyahlılar günü, düz koşu, pas çalışması ve çift kale maç yaparak geçirdi TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Durmuş: ''Oynayacağımız rakibin kim olduğuna bakmadan puan ve puanlar almak mecburiyetindeyiz.

08.02.2014 13:04

PTT 1. Lig ekiplerinden TKİ Tavşanlı Linyitspor, yarın sahasında Şanlıurfaspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Tunçbilek Arif Peçenek Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda, kırmızı-siyahlılar düz koşu, pas çalışması ve çift kale maç yaptı.

İdmanın ardından AA muhabirine açıklama yapan teknik direktör Ali Nail Durmuş, kendileri açısından zor bir maça çıkacaklarını söyledi.

Ligde durumlarının ortada olduğunu belirten Durmuş, "Oynayacağımız rakibin kim olduğuna bakmadan puan ve puanlar almak mecburiyetindeyiz. Bu lig de her rakip zor, Şanlıurfa'da bunlardan biri ama biz kendi evimizde kazanmak ve bulunduğumuz durumdan kurtulmak istiyoruz. Bu anlayış ve ciddiyetle çalışıyoruz. Pazar günü taraftarımızla beraber üç puanı hanemize yazdırmak istiyoruz. Rakibin gücü veya zayıflığı bizim için önemi değil. Bizim için her maç, final maçı ve kurtuluş maçıdır. Bu karakterle oynayacağız" diye konuştu. - Kütahya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor'da Şanlıurfaspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement