Tki Tavşanlı Linyitspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Tki Tavşanlı Linyitspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

Tki Tavşanlı Linyitspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından

PTT 1 Lig'in 37. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu.

27.04.2014 20:52

PTT 1 Lig'in 37. haftasında TKİ Tavşanlı Linyitspor kendi sahasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a 2-1 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ali Nail Durmuş, "Takımın düşmesinde bir hata yada suçlu aranıyorsa suçlu benim" dedi.

Düşmüş bir takımın üzüntüsü ile toplantıya çıktıklarını aktaran Durmuş, "Önce bugün saçlarımızın ve yüzümüzün hali yağmura tutulmamızdandır. Çok yağmurlu bir havaydı, sizinde bildiğiniz gibi. Şuan düşmüş bir takım olmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Ancak futbol öyle bir oyun ki yarın yok, bugün var ve bugün bu yaşanıyor" dedi.

TKİ Tavşanlı Linyitspor'un bambaşka başarılara imza atacağının altını çizen Ali Nail Durmuş, "Bugün bu düşüşün bu kademeye düşmenin ciddi anlamda nedenlerini sorgulamak gerekir. Bu sorgulama eğer doğru saatte yapılırsa ilerisi çok uzun vadeli planlı bir noktaya gelir. Ben ekip arkadaşlarıma geldiğim günden bugüne kadar gösterdikleri çaba için kendi gayret ve egoları için hayatlarını koyduğu destek ve mücadele için onlara teşekkür ediyorum. Bu takım küme düşmüştür ve bir başarısızlığım varsa buda benim suçumdur" ifadelerini kullandı.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR CEPHESİ

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Vedat Özsoy da maç sonrasında yaptığı açıklamada, karşılaşmaya üç puan parolası ile çıktıklarını ve gülen taraf olduklarını kaydetti.

Maça çok iyi hazırlandıklarını ve zor bir maça çıktıklarının bilincinde Kütahya'ya geldiklerini ifade eden Özsoy, "Tavşanlı takımı ciddi bir rakipti ve maça ciddi bir şekilde hazırlanmıştı. Ancak biz gol attıktan sonra kendimizi toparladık ve arkasından 10 kişi kaldık. Buna rağmen maçtan kopmadık ve ikinci golümüzü attık. Linyitspor istekli olmasına rağmen kazanan taraf olduk ve ligde yerimizi koruk" diye konuştu. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tki Tavşanlı Linyitspor - Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement