Tofaş Basketbol Takımı, Yeni Sezonu Açtı - Son Dakika
Spor

Tofaş Basketbol Takımı, Yeni Sezonu Açtı

Tofaş Basketbol Takımı, Yeni Sezonu Açtı

Tofaş Basketbol Takımı, 2013-2014 sezonunun resmi açılışını Tofaş Sosyal Tesisleri'nde görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

08.10.2013 23:42  Güncelleme: 08:26

Tofaş Basketbol Takımı, 2013-2014 sezonunun resmi açılışını Tofaş Sosyal Tesisleri'nde görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Türk basketbolunun en köklü kulüplerinden Tofaş, 2013-2014 sezonunu Bursa'daki sosyal tesislerinde, Bursa Vali Yardımcıları Mehmet Vedat Müftüoğlu ile Ahmet Kurt, Tofaş CEO'su Kamil Başaran ve Tofaş Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan'ın ve takımın tüm oyuncuları hazır bulunduğu görkemli geceyle açtı. Bu sezon, Beko Basketbol Ligi, FIBA Eurochallenge Kupası ve Spor Toto Türkiye Kupası olmak üzere, üç ayrı kulvarda mücadele verecek olan Tofaş, yeni transferlerle güçlenen genç kadrosuyla, yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

Sezon açılışında konuşan Tofaş CEO'su Kamil Başaran, "Türkiye'nin istihdam ve katma değeri için şevkiyle çalışırken, sorumluluklarımızı da unutmuyoruz. Neredeyse Tofaş ile aynı yaşta olan kulübümüz, bu anlayışın en somut ve başarılı örneklerinden biridir. 40 yıllık bu serüven, profesyonel bir yönetim anlayışı, amatör bir ruh ve ilk günkü heyecanla devam ediyor. Tofaş, yıllardır devam eden altyapı yatırımlarıyla sürdürülebilir başarıyı yakalamış bir kulüp. Aynı zamanda yetiştirdiği genç yeteneklerle, Türk basketbolunun geleceği için önemli bir misyon üstleniyor. Bir yandan profesyonel arenada mücadele ederken, diğer taraftan ülke geneline spor kültürünü yayma vizyonuyla önemli adımlar atıyor. Tofaş Basketbol Okulları ve Basketbol Gönüllüleri Projesi bu vizyonun çok değerli birer göstergesi. Takımımız bu yıl da genç ve tecrübeli isimlerin en güzel şekilde harmanlandığı kadrosuyla, yeni başarıların peşinde koşarken, Bursa'yı farklı platformlarda temsil etmenin gururunu yaşayacak. Tüm Tofaş ailesi adına takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

Bursa'nın olimpiyat sporcusu yetiştirecek 8 ilden biri olduğunu ifade eden Bursa Vali Yardımcıları Mehmet Vedat Müftüoğlu, hedef koyulan 10 tesisi Bursa'ya kazadırabilirlerse uluslararası organizasyonları Bursa'da yapılabileceklerini söyledi. Mütfüğlu, Tofaş Basketbol Takımı'na ligde başarılar dileyerek konuşmasını noktaladı.

Tofaş'ın yeni sezondaki hedeflerini değerlendiren Tofaş Spor Kulübü Başkanı Efe Aydan ise, "Bu sezon aramızdan ayrılan önemli oyuncularımız oldu. Ancak en az onlar kadar değerli ve tecrübeli yeni transferlerle takımımızı daha da güçlendirdik. Bu sezon Beko Basketbol Ligi ve Eurochallenge Kupası'nda zorlu bir mücadelenin içinde olacağız, öncelikli hedefimiz ligde ve Avrupa kupasında geçen yıl bıraktığımız noktadan daha ileri gidebilmek" diye konuştu.

Tofaş Basketbol Takımı oyuncularından kaptan Evren Buker ve Serhat Çetin ise, yeni bir takım olduklarını belirterek, sezon sonunda da inşallah hedefledikleri yerde olacaklarını söyledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tofaş Basketbol Takımı, Yeni Sezonu Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement