Tokatlı Boksöre Bronz Madalya - Son Dakika
Spor

Tokatlı Boksöre Bronz Madalya

Tokatlı Boksöre Bronz Madalya

Aksaray'da düzenlenen 2.Grup Bölgesel Büyükler Boks Şampiyonası'nda Tokatlı boksör Mustafa Meral, 52 kiloda bronz madalya kazanarak memleketine döndü.
Bir petrol tesislerinde Tokat OR-ÇEV Spor Boks Kulübü Başkanı İhsan İkinci, Tokat OR-ÇEV...

18.11.2013 15:10

Aksaray'da düzenlenen 2. Grup Bölgesel Büyükler Boks Şampiyonası'nda Tokatlı boksör Mustafa Meral, 52 kiloda bronz madalya kazanarak memleketine döndü.

Bir petrol tesislerinde Tokat OR-ÇEV Spor Boks Kulübü Başkanı İhsan İkinci, Tokat OR-ÇEV Spor Boks Kulübü Başkan Yardımcısı Fuat İşeri, Boksör Mustafa Meral ve sporcunun Antrenörü Mahmut Öz ile bir araya geldi. 10-15 Kasım tarihleri arasında Aksaray'da düzenlenen Büyük Erkekler 2. Grup Boks Şampiyonası'na katılan Meral'in Türkiye 3'sü olarak Türkiye Büyükler Boks Şampiyonası'na katılmaya hak kazandığını söyledi. İkinci, Tokat OR-ÇEV Spor Boks Kulübünü 2009 yılında kurduklarını ifade ederek, "Tokat'ta ki gençlerimize hizmet etmek istiyoruz. Gençlerimizin enerjilerini eğitimle birlikte spor yaparak atmalarını istiyoruz. Her yaşan gencimizi kulübümüze bekliyoruz. Şuanda çalışan çocuklarımız var. Ailelileri destek veriyor. Tokat hem Tokatspor hem de Belediye Plevnespor'la ismini duyurmaya çalışıyor. Bizlerinde boksla Tokat'ın tanıtımı anlamında katkısı olursa bundan mutluluk duyarız" dedi.

Boksör Meral ise Tokat'ta tesis anlamında sıkıntı yaşadıklarını kaydetti. Büyükler Türkiye Şampiyonası'nda Tokat'ı temsil etmek için hazırlanacağını ifade eden Meral, kampa katılmayı arzu ettiğini söyledi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tokatlı Boksöre Bronz Madalya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement