Tokatspor - Galatasaray Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Tokatspor - Galatasaray Maçının Ardından

Tokatspor - Galatasaray Maçının Ardından

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. maçında Galatasaray, deplasmanda Tokatspor’u 3-0 mağlup etti.

05.02.2014 18:04

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. maçında Galatasaray, deplasmanda Tokatspor'u 3-0 mağlup etti.

Maçına ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tokatspor Teknik Direktörü Mehmet Şahan, Galatasaray'ı Tokat'ta konuk etmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Şahan, kendi gol hazırlıklarını yaparken Galatasaray'ın gol bulduğunu belirterek, "Tokatspor'da formasına sahip çıkan, iyi niyetiyle, varını yoğunu sahaya koymaya çalışan oyuncularımızı bu farklı skora rağmen kutluyorum. Çünkü Tokat'a güzellikler kazandırdılar. Türkiye'ye Tokat'ın varlığını hissettirdiler" dedi.

Galatasaray'ın Tokat'ta yeni transferlerle gelmesini de değerlendiren Şahan, "Galatasaray'ın yerli ve yabancı yıldızları burada olsaydı, iyi olurdu. Tribünlerde çocuk yaşta bir çok seyirci vardı. Bu seyirciler dünya yıldızlarını görmek için gelmişlerdi. Oynamaları şart değildi. Keşke bu çocuklar onları görüp bir el sallayabilselerdi" diye konuştu.

Tokatsporlu oyuncu Güven Güneri ise ellerinden geleni yaptıklarını, Elazığ maçıyla kupayı tamamlayıp lige döneceklerini söyledi.

Bir diğer Tokatsporlu oyuncu Emin Yalın da sahada yaşadıkları atmosferden mutlu olduklarını ama birçok pozisyonu gole çeviremedikleri için üzgün olduklarını söyledi.

GALATASARAY CEPHESİ

Galatasaray Teknik Direktör Roberto Mancini, ilk onbire bakıldığında yeni oynayan birçok oyuncu olmasına rağmen iyi oynayan bir Galatasaray olduğunu ifade ederek, "Kupadan çıkma açısından iyi oynayarak, hak ederek, yararlı bir üç puan aldık" dedi.

Mancini, basın mensuplarının Drogba'nın okat'a getirilmemesi ile ilgili sorusuna ise, "Ne yazık ki gereksiz. Kurallardan ve gereksiz fikstürden dolayı getiremedik. Çünkü baktığınız zaman Galatasaray, hem ligde hem kupada mücadele ediyor. Bir ay içinde 6 maç oynuyor. Bazı takımlar kupada oynamıyorlar, sadece ligde oynuyor. Pazardan pazara maç yapıyorlar. Bizim yoğun tempomuz var. Cumartesi günü Eskişehirspor ile maçımız var. Bu yoğun tempoda bu tip oyuncularımızı mutlaka dinlendirmemiz gerekiyor" şeklinde cevapladı.

Galatasaray'ın yeni transferlerinden Veysel Sarı ise ilk maçında ilk golünü atmanın heyecanını yaşadığını kaydetti. Gol attığı için mutlu olduğunu kaydeden Sarı, Galatasaray'da örnek aldığı çok oyuncu olduğunu da söyledi.

Yeni transferlerden Burdisso ise Galatasaray Kulübü'nde olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirerek, "İyi oynayıp hak ettiğimizi düşünüyorum. Çok önemli iki maç bizi bekliyor. O maç için de gerekeni yapacağız. Rakibin tehlikeli oyuncuları var ama bizim de tehlikeli oyuncularımız var" şeklinde konuştu. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Tokatspor - Galatasaray Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement