Tokatspor, Kupada İddialı - Son Dakika
Spor

Tokatspor, Kupada İddialı

Tokatspor, Kupada İddialı

Teknik Direktör Şahan: "Kupada her takım ne kadar iddialıysa bizim de o kadar iddiamız var"

18.01.2014 10:54

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nda mücadele eden Tokatspor'un teknik direktörü Mehmet Şahan, Ziraat Türkiye Kupası'nda her takım gibi iddialı olduklarını söyledi.

Şahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'ndaki rakiplerinin hepsinin Süper Lig'de mücadele ettiğine, Galatasaray'ın ise Türk futbolunun büyük ve marka takımlarından biri olduğuna dikkati çekti.

Ligdeki konumuna bakılınca Galatasaray'ın Ziraat Türkiye Kupası maçlarına önem verdiğini ve kupayı kazanma arzusunda olduğunun görüldüğünü belirten Şahan, "Galatasaray, bizim maçtaki takım kadrosuyla da bunu bir kez daha gösterdi. Grubumuzdaki takımlardan Medical Park Antalyaspor ve Elazığspor'u yenecek güçteyiz. Süper Lig takımlarını eleyerek buraya geldik. Antalyaspor ve Elazığspor maçlarına da kazanmak için çıkacağız. Kupada her takım ne kadar iddialıysa bizim de o kadar iddiamız var" diye konuştu.

Kupada yarın karşılaşacakları Elazığspor'un ligde sıkıntılı günler geçirse de iyi bir takım olduğunu ifade eden Şahan, "Elazığspor'u ciddiye alarak sahaya çıkıp, ciddi oynamak zorundayız. Aksi takdirde Galatasaray maçındaki görüntümüze zarar vermiş oluruz" dedi. - Tokat

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Tokatspor, Kupada İddialı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement