Trabzonspor Avrupa'da Yenilmezliğini 14 Maça Çıkarttı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Avrupa'da Yenilmezliğini 14 Maça Çıkarttı

Trabzonspor Avrupa\'da Yenilmezliğini 14 Maça Çıkarttı

UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura yükselen Trabzonspor, Avrupa Kupalarında oynadığı maçlarda yenilmezlik serisini 14 maça çıkarttı.

13.12.2013 10:04

UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura yükselen Trabzonspor, Avrupa Kupalarında oynadığı maçlarda yenilmezlik serisini 14 maça çıkarttı.

Geçen sezon UEFA Avrupa Ligi Play-off turunda Videoton ile iki maçta da golsüz berabere kalan, seri penaltılar sonucu elenen bordo-mavililer bu sezon Avrupa kupalarında 12 maçta 9 galibiyet 3 beraberlik aldı ve yenilmedi. Trabzonspor, aldığı sonuçlarla Avrupa Kupalarında 14 maçlık yenilmezlik serisi yakaladı. Bordo-mavili takım en son 2011-12 sezonunda 23 Şubat 2012 tarihinde PSV Eindhoven takımına deplasmanında 4-1 yenilmişti.

HEDEF GALATASARAY'IN REKORUNU KIRMAK

Trabzonspor, Avrupa'da 15 maçlık yenilmezlik rekorunu elinde bulunduran Galatasaray'ın rekoruna göz koydu. Avrupa'da 14 maçtır yenilmeyen Karadeniz ekibi Avrupa'da 1 maç daha kazanması yada berabere kalması halinde sarı-kırmızılı takımın rekorunu yakalamış olacak. 657 gündür Avrupa'da yenilgi yüzü görmeyen, bordo-mavililer Avrupa'da grubundan yenilgisiz çıkan ilk Türk takımı oldu. Karadeniz ekibi, Avrupa'da en uzun süreli yenilmeyen Türk takım olma unvanını da elinde bulunduruyor. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Avrupa'da Yenilmezliğini 14 Maça Çıkarttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement