Trabzonspor'da Yarın 4 Futbolcu İmza Atacak - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'da Yarın 4 Futbolcu İmza Atacak

Trabzonspor\'da Yarın 4 Futbolcu İmza Atacak

Trabzonspor Fatih Öztürk, Abdülkadir Özdemir, Caner Osmanpaşa ve Yusuf Erdoğan, yarın saat 12.00'da törenle sözleşme imzalayacaklar.

24.06.2013 19:08  Güncelleme: 11:53

Trabzonspor'un 1461 Trabzon'dan bünyesine kattığı Fatih Öztürk, Abdülkadir Özdemir, Caner Osmanpaşa ve Yusuf Erdoğan, yarın saat 12.00'da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen törenle sözleşme imzalayacaklar. 4 futbolcunun imza töreninde Futbol Genel Direktörü Ünal Karaman'ın yer alması bekleniyor.

TRABZONSPOR'DA İLK ANTRENMAN YARIN

Trabzonspor, 2013-2014 futbol sezonu öncesi ilk antrenmanını yarın gerçekleştirecek. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 18.30'da gerçekleşecek antrenmana Trabzon'da bulunan tüm futbolcular katılacak. İki gün boyunca Trabzon'da çalışacak olan bordo ; mavililer ardından 27 Haziran'da Isparta Davraz'a geçecek ve 14 gün boyunca burada kamp yapacak.

1461 TRABZON'DA OLAĞÜNÜSTÜ GENEL KURUL YARIN

Trabzonspor'un pilot takımı 1461 Trabzon'un Olağanüstü Genel Kurulu da yarın gerçekleştirilecek. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve ekibinin, önünü açmak için istifa eden Suat Şen başkanlığındaki 1461 Trabzon yönetim kurulu yeniden aday olmazken, Şaban Bülbül'ün ekibiyle birlikte kongreye tek aday olarak gireceği öğrenildi. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'da Yarın 4 Futbolcu İmza Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement