Trabzonspor, Fenerbahçe'den Oyuncu Kiraladı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Fenerbahçe'den Oyuncu Kiraladı

Trabzonspor, Fenerbahçe\'den Oyuncu Kiraladı

Trabzonspor Medical Park, Fenerbahçe Ülker'den Can Altıntığ'ı kiraladı. Oyuncunun ücretinin yüzde 70'ini sarı lacivertliler ödeyecek.

01.12.2014 15:19

3 Temmuz sürecinden bu yana aralarında gerilim yaşanan Trabzonspor ile Fenerbahçe ilk kez bir konuda uzlaşma sağladı. Beko Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park, Fenerbahçe Ülker'den Can Altıntığ'ı kiraladı. Oyuncunun ücretinin yüzde 70'ini sarı lacivertliler ödeyecek.

FENERBAHÇE'DE OYNAYAMAYINCA TRABZON'A GİTTİ

Basketfaul'un haberine göre; Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Trabzonspor Medical Park, Fenerbahçe Ülker'de süre bulamayan Can Altıntığ'ı kiralık olarak aldı.

ÜCRETİN YÜZDE 70'İNİ FENERBAHÇE ÖDEYECEK

İki takım arasındaki anlaşmaya göre Altıntığ'ın sözleşmesindeki rakamın yüzde 70'ini Fenerbahçe, yüzde 30'unu Trabzonspor ödeyecek. Altıntığ'ın Fenerbahçe Ülker ile ikinci yılı kulüp opsiyonlu iki yıllık sözleşmesi daha bulunuyor.

Şutör gard ve oyun kurucu olarak oynayabilen Can'ın Fenerbahçe ile opsiyonlu iki yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. 27 yaşındaki oyuncunun boyu 1.95 m.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Trabzonspor, Fenerbahçe'den Oyuncu Kiraladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • yerlizenciler: bu yönetim Emre belözoğlunu dahi !!! yardımcı hoca olarak getirecek kadar mezhebi geniştir ! 7 11 Yanıtla
  • harun: adamlık bizde kalsın 5 6 Yanıtla
  • birileri: kiralık sonra kıcına tekme salla gitsin nedeolsa fenerli hiçkimseyeyar olmaz 3 5 Yanıtla

Advertisement