Gol sayısıyla ağızları açık bırakan Diagne, Trabzonspor'a imzayı atıyor - Son Dakika
Spor

Gol sayısıyla ağızları açık bırakan Diagne, Trabzonspor'a imzayı atıyor

Fatih Karagümrük'te attığı 22 gol ile büyük bir başarıya imza atan Mbaye Diagne, Trabzonspor forması giymeye çok yakın. Taraflar arasında ilk görüşmenin gerçekleştiği ve kısa süre içinde transferin resmiyet kazanacağı konuşuluyor.

02.06.2023 09:48  Güncelleme: 09:56

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Trabzonspor, teknik direktör Bjelica yönetiminde transfer çalışmalarına devam ediyor. Bordo-mavililer, Diagne'yi renklerine bağlamaya çok yakın.

İLK GÖRÜŞME OLUMLU

Trabzonspor, Fatih Karagümrük'te başarılı bir sezon geçiren Mbaye Diagne ile ilk görüşmeyi gerçekleşti. İki tarafın da masadan olumlu kalktığı ve transferin kısa süre içerisinde gerçekleşebileceği belirtildi.

Gol sayısıyla ağızları açık bırakan Diagne, Trabzonspor'a imzayı atıyor

28 GOLE KATKI VERDİ

Mbaye Diagne bu sezon Fatih Karagümrük formasıyla 33 maça çıktı. 31 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 22 gol ve 6 asistlik performans gösterdi. Fatih Karagümrük ile sözleşmesi haziran sonunda bitecek olan futbolcunun güncel piyasa değeri 1.8 milyon euro.

Gol sayısıyla ağızları açık bırakan Diagne, Trabzonspor\'a imzayı atıyor

Son Dakika Spor Gol sayısıyla ağızları açık bırakan Diagne, Trabzonspor'a imzayı atıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • süleyman hakan gökşen: Wakaeme gitti, Trabzon bozuldu... 14 4 Yanıtla
  • Faruk Çokşen: Bence bu adamı alın Trabzon da gayet başarılı olur Galatasaray da başarılı olamadı diyorlar adama doğru düzgün sansmi verildi Trabzon da başarılı olur sorloth gibi olacağına inanıyorum 10 5 Yanıtla
  • Mehmet Yavuz: GEREK YOK GELMESİNE GENÇ ALIN ARTIK. 30 ÜZERİ TOPÇU MU OLUR. 4 11 Yanıtla
  • Yüksel Yılmaz: Bukadar iyiyse cimbomda niye basarili olamadi ayni sonuc ts de olur almanalari daha iyi husran olmasin 8 3 Yanıtla

Advertisement