Trabzonspor Taraftarları, Konyaspor'u Mağlup Eden Takımı Coşkuyla Karşıladı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Taraftarları, Konyaspor'u Mağlup Eden Takımı Coşkuyla Karşıladı

Trabzonspor Taraftarları, Konyaspor\'u Mağlup Eden Takımı Coşkuyla Karşıladı

Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup ettikten sonra Trabzon'a döndü. Taraftarlar, Trabzon Havalimanı'nda meşaleler ve marşlar eşliğinde takımı karşıladı. Adalet talepleri ve TFF'ye istifa çağrıları yapan taraftarlar, teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu. Takım daha sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne hareket etti.

04.04.2024 02:25

Trabzon'da taraftarlar, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'u deplasmanda 3-1 mağlup eden Trabzonspor kafilesini coşkuyla karşıladı.

Bordo-mavili taraftarlar, maçın ardından kente gelen Trabzonspor kafilesi için Trabzon Havalimanı'nda meşale ve marşlar eşliğinde karşılama düzenledi.

"Adalet istiyoruz" ve "TFF istifa" sloganları atan taraftarlar, teknik direktör Abdullah Avcı ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.

Kafile, daha sonra kulübün otobüsüyle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ne hareket etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Trabzonspor Taraftarları, Konyaspor'u Mağlup Eden Takımı Coşkuyla Karşıladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Selim Ünal: Ali koç futbolu provoke ederek bi haşırtıyla istediğini aldı. Buna da tff alet oldu göz yumdu. Sahaya taraftarı sokmayacaksın trabzonsporu doğrayıp attırmayacaksin 0 1 Yanıtla
  • İlker Topal: Birgün herkes hakettiğini yaşayacak,iyiler iyi,kötüler kötü,mutluluğa yelken açtık,seneye rotamız şampiyonluk ???????????? 0 0 Yanıtla

Advertisement