Trabzonspor Turu Macaristan'a Bıraktı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor Turu Macaristan'a Bıraktı

Trabzonspor Turu Macaristan\'a Bıraktı

UEFA Avrupa Ligi Play-off ilk maçında Trabzonspor sahasında Macaristan temsilcisi Videoton FC ile 0-0 berabere kalırken, turu Macaristan'da oynayacağı rövanş maçına bıraktı.

24.08.2012 00:30

UEFA Avrupa Ligi Play-off ilk maçında Trabzonspor sahasında Macaristan temsilcisi Videoton FC ile 0-0 berabere kalırken, turu Macaristan'da oynayacağı rövanş maçına bıraktı.

Karşılaşma bitiminde Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve Yönetim Kurulu üyelerine bordo-mavili taraftarlar, skor nedeniyle büyük tepki gösterirken, Başkan Şener ve yönetimi istifaya davet ettiler. Stat çıkışında tepkilerini sürdüren taraftarları bu maçta cezalı olduğu için yer almayan ve karşılaşmayı tribünden izleyen kaptan Tolga Zengin sakinleştirmeyi çalıştı.

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, "Sizin de bildiğiniz gibi kazanmamız gereken bir maçtı. Gol yemeden kazanmak istiyorduk. Gol yemedik ama maçı da kazanamadık" dedi. "Rakibin iyi bir savunma anlayışı içinde olacağını biliyorduk. Bunu da uyguladılar" diyen Güneş, "Sert oynadılar. Hakem de bu sertliğe izin verdi. Baskılı oyunumuzu gole çeviremedik. Oyuncularım bütün maç boyunca gayretlerini gösterdiler. Bu tip maçları baskılı ve tempolu oynamak becerimizi kullanmak durumundaydık. Yakaladığımız pozisyonları gole çevirmemiz gerekiyordu ama bunu başaramadık. Rakibin direnci bir gol atamadıkça arttı. Özellikle oyunun ilk bölümünde Volkan'ı sakat verdik. İkinci yarıda ise Giray'ı sakat verdik. Bu da hamle şansımızı ortadan kaldırmış oldu. Oyuncularımın iyi niyeti ve gayretinden memnunum. Onlar şimdi burada 0-0 kalarak avantajlı gözükse de tur şansı yüzde 50 yüzde 50 bana göre. Oradaki maça bakacağız" şeklinde konuştu.

Videoton teknik direktörü Paolo Souza ise maçın içinde gerekenleri yaptıklarını kaydederek, "Bugünkü sonuç bizim için iyi gözükse de aslında bizim için pek de iyi değil. Umuyorum oyuncularım rövanş maçında kendilerini göstereceklerdir. Ne istediklerini bilen bir oyuncu grubuna sahibiz. Kendi sahamızda oynayacağız. Tabii ki tur şansımız var. Bunun için de elimizden geleni yapacağız" diye konuştu. - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor Turu Macaristan'a Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement