Türk Voleyboluna, Amway Desteği - Son Dakika
Spor

Türk Voleyboluna, Amway Desteği

Türk Voleyboluna, Amway Desteği

Türk Voleybolu'nun tedarik sponsoru Amway oldu.

23.05.2013 15:19

Türk Voleybolu'nun tedarik sponsoru Amway oldu. Dünya'da birçok alanda birçok sporcuya destek veren doğrudan satış şirketi Amvay, bugün Türk Voleybolu'nun önemli isimleri ile bir araya geldi.

Ceylan Intercontinental Hotel'de gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması töreninde Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Özkan Mutlugil, Amway Türkiye Genel Müdürü Tayfun Ergün ve Türk Voleybolu'nun önemli isimleri bir aradaydı. Mutlugil, "Türk voleybolunun gelişimi sadece kendi kaynakları ile karşılaması mümkün değil" dedi.

Sponsor desteğine her zaman ihtiyaç duyduklarını belirten Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Özkan Mutlugil, "Amway'in bize sağladığı desteği voleybolun gelişimi ve sporcularımızın uluslararası arenada ülkemizi en iyi şekilde temsil etmesi için kullanacağız. Sponsorluk sözleşmemiz hem nakdi hem mal yardımını kapsıyor. Sözleşme bir yıllık ama uzatmaya açık. Çünkü biz Federasyon olarak hep uzun süreli anlaşmalar yaptık. Amway, Türkiye ile bu sponsorluğun uzun yıllar devam edeceğini düşünüyorum" diye konuştu.

Amway'ın Türk Voleybolu'na nasıl destek vereceği hakkında detaylı açıklamalar yapan Amway Türkiye Genel Müdürü Tayfun Ergün, "Amway'in global vitamin, mineral ve beslenme destek ürünleri markası nutrilite, 2008 yılında Barcelona'da forma giydiği dönemde Ronaldinho'nun sponsorları arasında yer aldı. Nutrilite halen Milan Kulübü'nün kurumsal sponsoru ve futbol takımının resmi beslenme destek ürünleri tedarikçisidir. Biz de önümüzdeki yıl Türkiye'de 20. yılımızı kutlamaya hazırlanırken Türk voleybolunun gelişimi adına TVF ile yaptığımız işbirliğinden büyük bir mutluluk duyuyoruz" açıklamasında bulundu.

Sponsorluk anlaşmasında, Amway Avrupa Kurumsal İlişkiler Bölge Müdürü Candan Çorbacıoğlu, 23 Yaş Altı Bayan Milli Takımı'ndan Asuman Karakoyun, 23 Yaş Altı Erkek Milli Takımı'ndan Berkan Bozan, Genç Bayan Milli Takımı'ndan Didem Marangoz, Yıldız Kız Milli Takımı'ndan Pelin Aroğuz ve Yıldız Erkek Milli Takımı'ndan Emin Can Kocabaş'ta imza törenine katıldı.

Amway doğrudan satış firmasının Türk Voleybolu'na sponsorluğunun kapsamı şu şekilde:

A Milli Takım, 23 yaş altı milli takım, genç, yıldız ve plaj voleybolu olmak üzere tüm bayan ve erkek milli takımları. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türk Voleyboluna, Amway Desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement