Galatasaray Odeabank, Orduspor Maçına Hazır - Son Dakika
Spor

Galatasaray Odeabank, Orduspor Maçına Hazır

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde deplasmanda Orduspor ile karşılaşacak Galatasaray Odeabank, maçın hazırlıklarını tamamladı.

29.11.2013 21:42  Güncelleme: 00:09

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde deplasmanda Orduspor ile yarın karşılaşacak Galatasaray Odeabank, maçın hazırlıklarını tamamladı.

Sarı kırmızılı ekibin Vali Kemal Yazcıoğlu Tesisleri'nde, antrenör Ekrem Memnun yönetiminde yaptığı antrenmanda, taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirildi.

Antrenman sonrası AA muhabirine açıklama yapan Ekrem Memnun, Orduspor maçını kazanmak istediklerini söyledi.

Her takımın kendi sahasında kazanmak için oynadığını belirten Memnun, "Bu ligde mücadele etmezsen dikkatli oynamazsan takım ruhunu sahaya yansıtmazsan herkes herkesi yeniyor. Dolayısıyla ciddiye alınması gereken bir maç. Uzun bir yol geldik ve maç yarın çok erken. Bundan dolayı çok çok dikkat etmemiz gereken bir maç. Antrenmanımızı yaptık. Çok ciddi bir şekilde maça çıkıp kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız" dedi.

Oyunculardan Esra Şencebe ise çok yoğun bir maç temposu içinde olduklarını ifade ederek "Ligde kayıpsız devam ediyoruz. Hedefimiz tabii ki ligi birinci bitirmek. Bunun için kayıpsız devam etmek istiyoruz. Son antrenmanımızı gerçekleştirdik ve maça hazırız. Umarım maç saatini bekleyip buradan galip ayrılacağımızı düşünüyorum. Ordusporla da hazırlık maçlarında karşılaştık, iyi bir takım kurdular" diye konuştu.

Galatasaray Odeabank, Orduspor Maçına Hazır
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Galatasaray Odeabank, Orduspor Maçına Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement