Türkiye - Slovakya A2 Milli Maçının Ardından - Son Dakika
Spor

Türkiye - Slovakya A2 Milli Maçının Ardından

Türkiye - Slovakya A2 Milli Maçının Ardından

International Challenge Trophy Turnuvası B Grubu'nda, Türkiye A2 Milli Takımı, Slovakya ile 4-4 berabere kaldı.

05.03.2014 19:51

International Challenge Trophy Turnuvası B Grubu'nda, Türkiye A2 Milli Takımı, Slovakya ile 4-4 berabere kaldı. Teknik direktörü Müfit Erkasap, dört dörtlük bir maç olduğunu söyledi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Türkiye A2 Milli Takım Teknik Direktörü Müfit Erkasap, dört dörtlük bir maç olduğunu belirterek, "Bu ikinci maçımız. Bu turnuvanın bir ayağı daha var. O da İngiltere ile olacak" dedi.

Kadrodaki oyuncuların sürekli takip edileceğini ifade eden Erkasap, "Bizim kadromuzdaki oyuncular 1991, 1992 doğumlu olanlar. Bunları A takıma yetiştiriyoruz. Bu anlamda da iyi bir hazırlık maçı oldu. Maçın akışı oyunculara iyi bir tecrübe sağlamış oldu. Bu çocuklar takip edilecek. Bütün oyuncularımızı yürekten kutluyoruz. Bu çocuklar liglerini bırakıp geldiler. Türkiye'yi temsil ediyorlar. Ben hepsinin çok iyi oynadığını düşünüyorum. Ayrıcalık yapmak istemiyorum" diye konuştu.

"KAÇIRILAN DEĞİL, ATILAN GOL SAYILIYOR"

Mücadelede 4 gol yendiğinin hatırlatılması üzerine Erkasap, "Bu sadece bizim değil, Türk futbolunun bir sıkıntısı. Bunu önlemeye çalışıyoruz. Bunu önlemek 1 günlük bir iş değil. Maçtaki golleri çıkarsak, maçı öyle seyretsek farklı bir görüş çıkacak. Pozisyonlara göre değerlendirsek, maçı farklı kazandığımız düşünülebilir. Futbol bizim istediğimiz şekilde olmuyor. Çok gol pozisyonuna girdiğimizi söyleyebilirim ama değerlendiremedik. Kaçırılan gol değil, atılan gol sayılıyor" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye - Slovakya A2 Milli Maçının Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement