Başakşehir, deplasmanda Fiorentina'ya 2-1 mağlup oldu - Son Dakika
Spor

Başakşehir, deplasmanda Fiorentina'ya 2-1 mağlup oldu

UEFA Avrupa Konferans Ligi A Grubu 5. hafta mücadelesinde Başakşehir, deplasmanda Fiorentina'ya 2-1 yenildi. Temsilcimiz grup liderliğini son maça bıraktı.

27.10.2022 21:56  Güncelleme: 22:07

Fiorentina ile Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi 5. maçında Artemio Franchi Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi ev sahibi ekip 2-1 kazandı.

JOVIC DUBLE YAPTI

Karşılaşmada Başakşehir, 15. dakikada Danijel Aleksic'in golüyle öne geçerken Fiorentina, 26. dakikada Luka Jovic'in golüyle eşitliği sağladı. Mücadelede İtalyan ekibine galibiyeti getiren golü 62. dakikada Luka Jovic kaydetti.

LDİERLİK SON MAÇA KALDI

Başakşehir, bu yenilgisine karşın 10 puanla grup liderliğini sürdürdü. Fiorentina ise 10 puana yükseldi. Temsilcimiz son maçında Hearts'ı ağırlayacak ve kazanması durumunda Fiorentina'nın ne skor aldığına bakmaksızın grubunu lider bitirecek.

Başakşehir, deplasmanda Fiorentina\'ya 2-1 mağlup oldu

Son Dakika Spor Başakşehir, deplasmanda Fiorentina'ya 2-1 mağlup oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • süleyman hakan gökşen: başakşehir takımını hiç bu kadar aciz ve güçsüz görmemiştim, yazık, fiorentina takımı bizim ligte orta sıralarda yer alabilecek bir görüntüdeydi lakin başakşehir defansı, orta sahası ilerisi berbattı, kaleci ile bu kadar çok oynanır mı ? kalecimiz, Okaka'dan daha çok topla oynadı... emre hoca bakalım nasıl bir tepki gösterecek??? 0 0 Yanıtla

Advertisement