Ünyespor, Giresun'a Bileniyor - Son Dakika
Spor

Ünyespor, Giresun'a Bileniyor

Ünyespor, Giresun\'a Bileniyor

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve pazar günü deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak olan Ünyespor, müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor.

21.09.2012 10:27

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden ve pazar günü deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak olan Ünyespor, müsabakanın hazırlıklarını sürdürüyor. Giresun'a puan almak için gideceklerini söyleyen Teknik Direktör Murat Sözkesen, "rakibin durumu ve gücü bizi ilgilendirmiyor, biz işimize bakıyoruz" dedi.

Ligde oynadığı ilk iki maçta bir beraberlik ve birde galibiyet alarak 4 puan toplayan Ünyespor, pazar günü deplasmanda Giresunspor ile karşılaşacak. Müsabakanın hazırlıklarını sıkı bir şekilde sürdüren ve şehir stadında çift kale maç yaparak Giresun maçının provasını yapan Ünyespor'da cezalı ve eksik futbolcu bulunmuyor. Maça tam kadro hazırlandıklarını belirten Ünyespor Teknik Direktörü Murat Sözkesen, "Lige de bulunan çoğu takımlar sezona 2 ay kala toplanarak hazırlıklara başladılar. Biz ise sezona 15 gün önce toplanabildik ve hazırlıklara başladık. Bu bizim için önemli bir dezavantaj. Ancak her şeye rağmen bu açığı kapatmak ve ilk 7-8 haftalık periyodu en iyi şekilde atlatmak için rakiplerimizden daha çok çalışıyoruz. Çalışmamızın karşılığını da ilk iki hafta da aldığımız 4 puanla görmüş olduk. Şimdi sırada Giresun maçı var. Rakibin durumu ve gücü bizi ilgilendirmiyor. Biz işimize bakıyoruz. Her maça olduğu gibi bu maçada sıkı bir şekilde hazırlanarak Giresun maçında en iyi sonuçla dönmenin mücadelesini vereceğiz" diye konuştu.

Giresunspor ile gece maçı oynayacaklarını hatırlatan Teknik Direktör Sözkesen, "Bizim gece antrenman yapma imkanımız yok. Çünkü Ünye'de ışıklandırması olan stat yok. Giresunspor'un da maçın akşam oynanması için talepte bulunması kadar doğal bir durum yok. Neticede bu bir puan oyunu. Sahanın dışında her şey gerçekleşebilir ve bunlarda bunu avantaja çevirmek istiyorlar. Çünkü tesisleri ve statları buna müsait ama gayet doğal karşılanacak bir durum. Talepleri üzerine maç 19.00'a alındı ama biz de girişimlerimizi yapıyoruz. Kısmet olursa ışıklandırma altında ter antrenmanımızı Ordu'da yapacağız. Olumsuz etkiler mi bilemiyorum bunu maçta göreceğiz ama yinede alışkın değiliz. Gündüz oynayan bir takımın birden gece maçına çıkması bazen dezavantaj olur, bazen de çok avantaj olur. Bunu maçta göreceğiz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ünyespor, Giresun'a Bileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement