Uruguay-Kosta Rika Maçı Saat Kaçta Uruguay Kosta Rika Maçı Hangi Kanalda Uruguay Kostarika Maçı İzle - Son Dakika
Spor

Uruguay-Kosta Rika Maçı Saat Kaçta Uruguay Kosta Rika Maçı Hangi Kanalda Uruguay Kostarika Maçı İzle

Uruguay-Kosta Rika Maçı Saat Kaçta Uruguay Kosta Rika Maçı Hangi Kanalda Uruguay Kostarika Maçı İzle

2014 Dünya Kupası D Grubu mücadelesinde Uruguay ile Kosta Rika karşı karşıya gelecek.

14.06.2014 13:36

Brezilya'da düzenlenen 2014 Dünya Kupası finallerinde İngiltere ve İtalya ile birlikte D Grubu'nda mücadele eden Uruguay ve Kosta Rika, bugün tarihlerinde 9. kez karşı karşıya gelecek.

Fortaleza kentindeki Castelao Stadı'nda oynanacak karşılaşma Türkiye saati ile 22.00'de başlayacak.

Uruguay kupayı 2 kez müzesine götürdü

İlk Dünya Kupası'nı kazanan ülke unvanına sahip Uruguay, bugüne dek 2 kez dünya şampiyonluğu yaşadı. 1930 ve 1950 yıllarında iki kez kupayı müzesine götüren Uruguay, 12. kez finallere katılıyor. Güney Amerika ekibi, finallerde oynadığı 47 maçta 18 galibiyet, 12 beraberlik, 17 de mağlubiyet aldı. Uruguay, rakip fileleri 76 kez havalandırırken, kalesinde 65 gol gördü.

Suarez oynayamayacak

İngiltere Premier League ekiplerinden Liverpool forması giyen Luis Suarez'in devam eden sakatlığı sebebiyle Kosta Rika karşılaşmasında forma giyemeyeceği açıklandı.

Sol dizinde nükseden sakatlığı sebebiyle yaklaşık olarak 3 hafta önce bıçak altına yatan golcü oyuncu, her ne kadar iyileşmiş gözükse de; teknik patron Oscar Tabarez tarafından bu karşılaşmada riske edilmeyecek. Tabarez, basın toplantısında Suarez'i denediklerini ve son idmanda ayağındaki sıkıntının devam ettiğini belirtti.

Luiz Suarez gibi önemli bir silahından yararlanamayacak olan Uruguay'ın tek tesellisi Edinson Cavani cephesinde olumsuz bir gelişmenin yaşanmaması.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Uruguay-Kosta Rika Maçı Saat Kaçta Uruguay Kosta Rika Maçı Hangi Kanalda Uruguay Kostarika Maçı İzle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement