V2 Challenge'da Amatörler Hız Kesmiyor - Son Dakika
Spor

V2 Challenge'da Amatörler Hız Kesmiyor

V2 Challenge\'da Amatörler Hız Kesmiyor

Amatörlere düşük bütçelerle yarışma imkanı sağlayan V2 Challenge İstanbul Kupası'nın ikinci ayağı gerçekleşti.

28.01.2014 11:42  Güncelleme: 11:45

Hafif yağmur altında başlayan günde antremanlardan sonra pistin kuruması ile mücadele arttı. Sıralama turlarının birincisi 51.910 'luk zamanı ile Celal Yardımcı olurken ikinci sırada genç pilot Toprak Candan yer aldı.

Final yarışına ilk sıradan başlama hakkı kazanan Celal Yardımcı start öncesi yaşadığı şanssızlık sonucu yarışa katılamadı ve sıralamaların ikincisi Toprak Candan V2 Challenge ikinci ayağını rahat kazandı. Podyumun ikinci sırasında Ömer Rifaioğlu yer alırken, üçüncü yarış hayatına V2 Challenge ile başlayan Harun Özdemir oldu. Bu sonuçla ilk iki yarış sonunda Toprak Candan 35 puan ile ilk sırada yer alıyor.

Toprak Candan 16 yaşında ve özel izinle yarışıyor. Genç pilot otomobil sporlarında geleceğin başarılı pilotları arasında gösteriliyor. Kariyerine karting yarışları ile başlayan Candan, VOLKICAR ile pist tecrübesini arttırarak profesyonel kariyerine doğru emin adımlarla ilerliyor.

Kadın pilotlarda ilk yarışta olduğu gibi birinci Billur Hasbay olurken Çiğdem Bayülgen ikinci sırada yer aldı.

İsteyen herkesi yarışabildiği ve Türkiye'nin yarış otomobili VOLKICAR ile düzenlenen V2 Challenge'ın üçüncü ve son ayağı 9 Şubat tarihinde organize edilecek. Birinci olan pilotun 6.000 TL, ikinci olan pilotun 3.000 TL ve üçüncü olan pilotun 1.000 TL ile ödüllendirildiği V2 Challenge İstanbul Kupası yediden yetmişe tüm otomobil severlerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

Yarışlar, VOLKICAR otomobiller, pilotlar ve puan durumları ile ilgili bilgilere www.v2challenge.com adresinden ulaşılablilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor V2 Challenge'da Amatörler Hız Kesmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement