Vanlı kayakçılar Erzincan'da yapılan yarışmada 3 madalya kazandı - Son Dakika
Spor

Vanlı kayakçılar Erzincan'da yapılan yarışmada 3 madalya kazandı

Vanlı kayakçılar Erzincan\'da yapılan yarışmada 3 madalya kazandı

Vanlı kayakçılar, Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini Eleme Yarışması'nda 3 madalya kazandı. Yarışmada U-16 kategorisinde Beritan Paycu Türkiye şampiyonu, U-14 kategorisinde Zilan Giyen Türkiye ikincisi ve Delila Nur Paycu Türkiye üçüncüsü oldu. Sporcuları tebrik eden antrenörler ve il müdürü, desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti.

19.01.2024 16:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vanlı kayakçılar, Erzincan'da yapılan 'Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini Eleme Yarışması'nda 3 madalya ile döndüler.

Türkiye Kayak Federasyonu Alp Disiplini Eleme Yarışması, Erzincan iline bağlı Ergan Dağında yapıldı. 30 ilden 524 sporcunun katıldığı yarışmada U-16 kategorisinde yarışan Beritan Paycu Türkiye şampiyonu olurken, U-14 kategorisinde yarışan Zilan Giyen Türkiye ikincisi ve Delila Nur Paycu da Türkiye üçüncüsü oldu. Yarışmada dereceye giren sporcuları tebrik eden Kayak Antrenörü Abdullah Kıvanç ve Gökhan Elçi, her zaman yanlarında olan ve kendilerine destek sunan Gençlik ve Spor İl Müdürü Yalçın Özdemir başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiler. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Vanlı kayakçılar Erzincan'da yapılan yarışmada 3 madalya kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement