Voleybol: Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Voleybol: Maçın Ardından

Voleybol: Maçın Ardından

Gümüşhane Torul Gençlik antrenörü Aksoy: "Galatasaray FXTCR'yi elimizden kaçırdık ancak hedefimiz deplasmanda bir puandı, hedefimize ulaştık"

19.01.2014 17:24

Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi takımlarından Gümüşhane Torul Gençlik'in antrenörü Ali Bahadır Aksoy, "Galatasaray FXTCR'yi elimizden kaçırdık ancak hedefimiz deplasmanda bir puandı, hedefimize ulaştık" dedi.

Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray FXTCR karşılaşmasına çok iyi hazırlandıklarını belirterek, "Rakibimizin gücünü bilerek karşılaşmaya çıktık. İlk iki set çok iyi oyun ortaya koyarak güçlü rakibimiz karşısında 2-0 öne geçtik" diye konuştu.

Üçüncü seti yapılan hatalarla verdiklerini dile getiren Aksoy, dördüncü sette toparlanarak beş sayı öne geçmelerine rağmen teknik kapasitesi yüksek Galatasaray FXTCR'ye seti vermelerinin üzüntüsünü yaşadıklarını söyledi.

İstanbul deplasmanından bir puan almanın da kendileri için başarı olduğunu vurgulayan Aksoy, şunları söyledi:

"Galatasaray FXTCR'yi elimizden kaçırdık ancak hedefimiz deplesmanda bir puandı, hedefimize ulaştık. İlk iki sette güzel oyunla 2-0 öne geçtik. Üçüncü sette yaptığımız bariz hatalar seti vermemize neden oldu. Ben dördüncü sete üzülüyorum. Beş sayı öne geçmemize rağmen ne yazık ki seti verdik ancak İstanbul deplasmanındaki 1 puan hedefimize ulaştık. Artık bu maç geride kaldı, önümüzdeki maçlara bakacağız" - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Voleybol: Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement