Voleybolda Maçın Ardından - Son Dakika
Spor

Voleybolda Maçın Ardından

Voleybolda Maçın Ardından

Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Aksoy: "Tokat Belediyesi Plevnespor karşılaşmasının ardından yaşadığımız moral bozukluğunu, Çankaya Belediyesi ANKA maçında kapatmaya çalıştık"

09.02.2014 17:05

Gümüşhane Torul Gençlik Antrenörü Ali Bahadır Aksoy, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde Çankaya Belediyesi ANKA'yı yenerek geçen haftaki Tokat Belediyesi Plevnespor mağlubiyetinin moral bozukluğunu üzerlerinden attıklarını söyledi.

Aksoy, 3-0 kazandıkları maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ligde geçen hafta Tokat Belediyesi Plevnespor karşısında deplasmanda aldıkları mağlubiyetin moral bozukluğuyla bu maça çıktıklarını belirterek, "Tokat Belediyesi Plevnespor karşılaşmasının ardından yaşadığımız moral bozukluğunu, Çankaya Belediyesi ANKA maçında kapatmaya çalıştık. Sonuca gitmesini bildik ve sahadan 3-0 galibiyetle ayrılarak 3 puan alan taraf olduk" diye konuştu.

Antrenör Aksoy, kendilerini zor bir sürecin beklediğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Haftaya Halkbank, ardından Teledünya Türkiye Kupası'nda Maliye Milli Piyango ile oynayacağımız iki deplasman maçımız var. Bu karşılaşmaların ardından sahamızda Konak Belediyespor ile karşılaşacağız. Konak Belediyespor karşılaşması bizim için play-off karşılaşması olacak. Kazanan takımın play-off'a gitme şansının çok yüksek olacağı bir karşılaşma olacak." - Gümüşhane

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Voleybolda Maçın Ardından - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement