Volkan Babacan, Sosyetik Güzelle Aşk Yaşıyor - Son Dakika
Spor

Volkan Babacan, Sosyetik Güzelle Aşk Yaşıyor

Volkan Babacan, Sosyetik Güzelle Aşk Yaşıyor

Başakşehir'in milli kalecisi Volkan Babacan'la sosyetik güzel Burcu Erçil'in 3 aydır birlikte olduğu ortaya çıktı. Ünlü çift, önceki gün gece kulübünde el ele, göz göze eğlenirken görülmüş.

25.08.2015 14:55  Güncelleme: 15:16

Süper Lig'e kötü bir başlangıç yapan ve iki maçta sıfır puan çeken Başakşehir Futbol Kulübü'nün milli kalecisi Volkan Babacan ile sosyetik güzel Burcu Erçil'in aşk yaşadıkları iddia edildi.

SESSİZ SEDASIZ BOŞANDI

Sözcü'nün haberine göre; Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Cevdet-Nuran Erçil'in büyük kızı olan Burcu Erçil, iki yıl önce işadamı Nuri Ensari ile evlenmişti. Ancak sosyetik güzel ile Ensari'nin evliliği çok sürmedi ve çift geçtiğimiz yıl sessiz sedasız boşandı.

VOLKAN DA NİŞANLANIP AYRILDI

Volkan Babacan da Fenerbahçe'de forma giydiği dönemde Best Model Tuğçe Sarıkaya ile nişanlanmış ancak kısa süre sonra ayrılmıştı.

EL ELE GÖZ GÖZE EĞLENMİŞLER

İddialara göre; Erçil ile Babacan'ın aşkı yaklaşık üç ay önce bir arkadaş ortamında başlamış. Volkan Babacan ile Burcu Erçil, önceki gece gazetecilerin alınmadığı 'Gizli Kalsın' adlı gece kulübünde el ele, göz göze eğlenirken görülmüş.

Son Dakika Spor Volkan Babacan, Sosyetik Güzelle Aşk Yaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • yalan mı: volkan kim burcu kim hayatımda ilk kez duydum nereleri ünlü acaba ? bizim komşu kadir abiyle hüsniye yenge de ünlü ona bakılırsa duydunuzmu ? 5 0 Yanıtla
  • kurt: paraaaaaaaaaa paraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 5 0 Yanıtla
    Almanya: Banadaaaaaaa 1 0
  • faruk: Bu ablanın bayağı yaşı var herhalde parasıda çoksa gol yemesinde, parasını yesin 4 0 Yanıtla
  • Xray: Yediği gollerden belli o tipe bu kadın bakıyor kıyamet alameti oara varya para dünya kadar malın olacağına fındık kadar **ın olsun 4 0 Yanıtla
  • eGo: Ayaklar çok kötü 3 0 Yanıtla
  • Vur yoksa vurur seni: Ya allaşkina volkana bir bakin parasi ünulu biri olmasa kim bakar ya buna paran varsa kralini getiririm bende 2 0 Yanıtla
  • Biadam: Güzel derken ? 2 0 Yanıtla
  • guzel: Hi 0 0 Yanıtla

Advertisement