Vural: Akhisar Maçı Hayati Öneme Sahip - Son Dakika
Spor

Vural: Akhisar Maçı Hayati Öneme Sahip

Vural: Akhisar Maçı Hayati Öneme Sahip

Akhisar Belediyespor ile karşılaşacak S.B Elazığspor'da moreller yüksek.

25.02.2013 17:25  Güncelleme: 17:54

Sanica Boru Elazığspor Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Akhisar Belediyespor ile kendileri açısından hayati öneme sahip bir maç yapacaklarını söyledi.

Vural, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, hafta sonu Medical Park Antalyaspor'a karşı önemli bir galibiyet aldıklarını ve ligde kalma umutlarını koruduklarını belirtti.

Kendileri gibi Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında karşılaşacakları rakiplerinin de önemli bir galibiyet aldığını ve morallerinin yüksek olduğunu vurgulayan Vural, "Akhisar Belediyespor ile hayati bir maç oynayacağız. Rakibin evinde kazanmak zorundayız. Medical Park Antalyaspor maçındaki duygumuz neyse aynı duygularla karşımızda oynayacak bir takım var. Kader maçı oynayacağız" dedi.

Takımda adalesinde problem olan Emir Kujovic'in dışında sakat veya cezalı futbolcu olmadığını belirten Vural, İzmir, Aydın ve çevre illerde yaşayan Elazığlıları deplasmanda yapacakları maça davet etti.

Bir gazetecinin "Her antrenörün milli takım çalıştırma hayali var. Sizin de adınızın zaman zaman milli takımla anılmasıyla ilgili neler söyleyeceksiniz-" sorusu üzerine Vural, şöyle konuştu:

"Hayal demek, ütopik bir şey oluyor. Bence Yılmaz Vural, Milli Takım'da çalışmalı, Türkiye bunu yapmalı. Çünkü, 'deneyimi, yaşadıklarıyla, eğitimiyle, görgüsüyle, antrenörlük beceresiyle bu göreve çok layık bir isimdir' diye bunu sürekli telaffuz ediyorum. Sağ olsun zaman zaman taraftarlar da sesini yükseltip

'O olmalı' diyorlar ama seçiciler bu konuda karar veriyorlar. Dolayısıyla bu olmuyor."

Öte yandan bordo-beyazlı ekip, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarına yaptığı antrenmanla başladı.

Muhabir: Emrah Gökmen/ Önder Felek

Yayıncı: Cemal Coşkun - ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Vural: Akhisar Maçı Hayati Öneme Sahip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement