Wimbledon'da korkutan anlar! İstifra edip yere yığılan Tunuslu tenisçi herkesi korkuttu - Son Dakika
Spor

Wimbledon'da korkutan anlar! İstifra edip yere yığılan Tunuslu tenisçi herkesi korkuttu

Wimbledon'da Garbine Muguruza'yı 6-3, 6-2 ve 5-7'lik setlerle yenen Tunuslu Ons Jabeur'un hasta haliyle yaptığı maçta korkutan anlar yaşandı. Midesinde iltihap olan tenisçi maç sırasında bir anda kenara giderek istifa etti. Hareket etmekte güçlük çeken sporcu tribündekileri de korkuttu. Ardından ise maça dönme kararı aldı ve galip geldi. Kazanır kazanmaz kendisini yere atan Tunuslu sporcu yine endişelendirdi ama yorgunluğu için uzandığını işaret etti. Jabeur, bu özverisiyle takdir kazandı.

03.07.2021 12:06  Güncelleme: 12:10

Wimbledon'da yürekler ağza geldi. Tunuslu Ons Jabeur'un hasta haliyle çıkıp kazandığı maçta yaşadığı sağlık problemleri tribündekileri ve ekran başındakileri korkuttu. Gabrine Muguruza'yı mağlup eden Jabeur'un hasta haliyle maça çıkıp, pes etmeyişi aynı zamanda alkış da topladı.

Wimbledon'da yürekler ağza geldi! İstifra edip yere yığılan Tunuslu tenisçi korkuttu

BİR ANDA KENARA KOŞTU

Tunuslu tenisçi mücadele devam ederken bir anda kenara koşup istifra etti. Sağlık ekipleri durumunu sordu ve oyuna devam etmek istedi. Maç içinde zaman zaman duraksasa da oyuna devam etti ve karşılaşmayı kazandı. Maç biter bitmez kendisini yere bıraktı ve bir süre zeminde kaldı. Tunuslu tenisçinin bu özverisi büyük takdir topladı.

Wimbledon'da yürekler ağza geldi! İstifra edip yere yığılan Tunuslu tenisçi korkuttu
Wimbledon\'da korkutan anlar! İstifra edip yere yığılan Tunuslu tenisçi herkesi korkuttu

Son Dakika Spor Wimbledon'da korkutan anlar! İstifra edip yere yığılan Tunuslu tenisçi herkesi korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement