Galatasaray Başkanı, Marko Ivkovic'ın Mezarını Ziyaret Etti - Son Dakika
Spor

Galatasaray Başkanı, Marko Ivkovic'ın Mezarını Ziyaret Etti

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, Sırbistan ekibi Kızılyıldız ile oynayacakları basketbol maçı öncesi İstanbul'da öldürülen Sırp taraftarın mezarını ziyaret etti.

16.01.2015 18:03  Güncelleme: 18:38

Galatasaray Liv Hospital, Turkish Airlines Euroleague Top 16 E Grubu 3. maçında bu akşam Crvena Zvezda (Kızılyıldız) ile karşı karşıya gelecek. Sırbistan'da bulunan Kombank Arena'daki mücadele 22.00'da başlayacak. Mücadele öncesi sarı-kırmızılı kulübün başkanı Duygun Yarsuvat, Türkiye'nin Belgrad Büyükelçisi Mehmet Kemal Bozay ile birlikte başkent Belgrad'daki Novo Bejaniysko Mezarlığı'na geldi. İstanbul'daki oynanan karşılaşmanın öncesinde çıkan olaylarda bıçaklanarak öldürülen Sırp taraftar Marko Ivkoviç'in mezarını ziyaret eden Yarsuvat, mezara çelenk bıraktı.

"BURAYA KARDEŞLİK VE BARIŞ İÇİN GELDİK"

Kızılyıldız ekibinin başkanı Nebojsa Covic'in de eşlik ettiği ziyaretin ardından konuşan Yarsuvat, "Buraya zaten kardeşlik ve barış için geldik. Bu da görevimizdi. Ziyaret ettik mezarını ve dua ettik" dedi.

SIRP BASINI GENİŞ YER VERDİ

Öte yandan başkan Yarsuvat'ın Marko Ivkoviç'in mezarını ziyaret etmesi ve çelenk bırakması Sırbistan basınında geniş yer aldı.

Galatasaray Başkanı, Marko Ivkovic\'ın Mezarını Ziyaret Etti
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Galatasaray Başkanı, Marko Ivkovic'ın Mezarını Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Fenerbahçe: Türkiye'de Fenerbahçeli Beşiktaşlı ya da başka klübün taraftarı da ölüyor onu neden ziyaret etmiyorsun ? Korkuyorsun demi sırplardan ? 13 4 Yanıtla
  • Çingen: Korku böyle bişe hahah ah maskeler ah 3 3 Yanıtla
  • Meto: YAKIŞIR SAYIN BAŞKANA HELAL SANA DUYGUN BAŞKAN 5 0 Yanıtla
  • yusuf yuduf: Nasi bi korkudur be ecdadiniz mohac da nasi doktuyse simdide dokmesini biliriz rahat ol duygun baskannn 1 1 Yanıtla

Advertisement