Yeni Malatyaspor Alanya'ya Gitti - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor Alanya'ya Gitti

Yeni Malatyaspor Alanya\'ya Gitti

Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, deplasmanda oynayacağı karşılaşma için Alanya'ya gitti.

21.03.2013 11:49  Güncelleme: 12:04

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, Alanyaspor ile hafta sonu deplasmanda oynayacağı karşılaşma için Alanya'ya gitti.

Ligin 26. haftasında 23 Mart Cumartesi günü Alanyaspor ile Alanya OBA Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan Yeni Malatyaspor, uçakla Antalya'ya gitti. Malatya'dan karayoluyla Diyarbakır'a giden sarı-kırmızılılar, buradan Uçakla Antalya'ya geçti. Sarı-kırmızılı takım, Antalya'dan karayoluyla Alanya'ya gitti.

Hava koşullarını göz önünde bulundurarak, Alanya'ya 2 gün öncesinden giden Yeni Malatyaspor kafilesinde, sakatlıkları bulunan Yasin Palaz'ın yanı sıra kart cezalıları Emrah Ekmekçi ve Erdal Sezek yer almadı. Sakatlığı geçen defans oyuncusu Ercan Ünal ise takımla birlikte Alanya'ya gitti.

Alanyaspor ile Yeni Malatyaspor Ligde 4. kez karşı karşıya gelecek. Şuana kadar ligde 3 kupada ise 1 kez karşılaşan iki takımın mücadelesinde Yeni Malatyaspor'un üstünlüğü göze çarpıyor.

Ligde oynanan 3 karşılaşmanın 2'si berabere sonuçlanırken, 1 karşılaşmayı Yeni Malatyaspor kazandı. Kupada oynanan tek karşılaşma ise 3-0 sarı-kırmızılı takımın lehine sonuçlandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor Alanya'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement