Yeni Sezonu Sabırsızlıkla Bekliyor - Son Dakika
Spor

Yeni Sezonu Sabırsızlıkla Bekliyor

Yeni Sezonu Sabırsızlıkla Bekliyor

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor’un sol beki Osman Fırat, yeni sezonu sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

19.06.2015 14:43

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor'un sol beki Osman Fırat, yeni sezonu sabırsızlıkla beklediğini söyledi.

Geçen sezon transfer olduğu Yeni Malatyaspor'da görev aldığı maçlarda taraftarın beğenisini kazanan Osman Fırat, yeni sezonda takımda kalarak Süper Lig hedefi için terinin son damlasına kadar savaşmak istediğini ifade etti.

Memleketi olan Malatya'da futbol oynamaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Osman, "Geçen sezon transfer olduğum Yeni Malatyaspor'da güzel bir sezon geçirdiğime inanıyorum. Allah emeklerimizin karşılığını verdi. Takım olarak müthiş bir birliktelik sonucu Malatyalıları sevindirdik. Futbolcular olarak gerçekten anlatılmaz duygular yaşadık. Şimdi önümüzde yeni bir dönem var. Takımın başına da daha önce birlikte çalışma fırsatı bulduğum Yücel hoca getirildi. İnanıyorum ki Yücel hoca ile güzel başarılara imza atacağız. Bu ligi bilen, şampiyonlukları bulunan bir isim. Kendisine hayırlı olsun diyorum" dedi.

"TAKIMDA KALMAM YÖNÜNDE RAPOR VERİLDİ"

Yeni sezonda kalıp Yeni Malatyaspor'un Spor Toto Süper Lig hedefi için savaşmak istediğini belirten Osman, "Sağ olsunlar başta kulüp başkanımız Sayın Adil Gevrek olmak üzere, kulüp sportif direktörümüz Ali Ravcı hocam kalmam için hep olumlu yaklaştılar. Onların bu yaklaşımı beni fazlasıyla memnun etti. Bu takım benim memleketimin takımı. Kal denilirse kalırım, git denilirse giderim. İnşallah yeni sezonda Malatya futbolu adına güzel şeyler yaşatırız" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Sezonu Sabırsızlıkla Bekliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement