Yeşilyurt'tan Engelli Sporculara Teşekkür - Son Dakika
Spor

Yeşilyurt'tan Engelli Sporculara Teşekkür

Yeşilyurt\'tan Engelli Sporculara Teşekkür

İş adamı Cemal Yeşilyurt, Samsun Bedensel Engelli Spor Kulübü(BESK) Basketbol ve Futbol Takımları sporcularını makamında kabul etti.

08.12.2015 16:28

İş adamı Cemal Yeşilyurt, Samsun Bedensel Engelli Spor Kulübü(BESK) Basketbol ve Futbol Takımları sporcularını makamında kabul etti.

Yeşilyurt Demir Çelik A.Ş. sahibi Cemal Yeşilyurt, sponsoru olduğu BESK futbol ve basketbol takımlarını makamında ağırladı. Yenilen yemeğin ardından makamında sporcularla sohbet eden Yeşilyurt, sporcuların sorunları hakkında bilgi aldı.

"SİZİN BAŞARILARINIZIN DEĞERİ PAHA BİÇİLEMEZ"

Engellilerin toplumdan soyutlanmaması gerektiğini belirten Cemal Yeşilyurt, "Toplumumuz engellilere acıyan değil, her zaman yardım etmek isteyen bir toplum. Sizin başarınız benim başarım gibi değil. Sizin başarınız normal futbolcuların başarısı gibi değil. Sizin bu halinizle bu zor şartlarda elde ettiğiniz başarılar, değeri biçilemeyen başarıdır. Sizi yaptıklarınızdan ötürü kutluyorum. Bundan sonra size yardım etmeye çalışacağım. Çünkü siz yardımı hak ediyorsunuz. Ben hayırsever bir insanım ama sizi bize yeterince anlatamadılar. Bundan sonraki süreçte sizin başarılarınız bizim de yardımlarımız karşılıklı olarak devam edecek inşallah" dedi.

"SAMSUNSPOR HAK ETTİĞİ YERDE DEĞİL"

Konuşma sırasında Samsunspor'dan da bahseden Cemal Yeşilyurt, kırmızı-beyazlıların hak ettiği yerde olmadığını belirterek, "Ben 30 senedir Samsunspor'a yardım ediyorum. Ama maalasef Samsunspor, Samsunluyu, Samsun'da yaşayanları çok mutlu edemedi. Bazen şanssızlıklar oldu. Bazen idari yanlışlıklar oldu. Samsun'da takıma bir kısım insanlar yardım ediyor. Hakkı olmayan bir kısım insan da Samsunspor'u sömürüyor. Samsunspor 2 yıldır maalesef finallerde kaybetti. Bu sene çok iyi başladı ama biraz tökezledi. İnşallah ilerleyen süreçte düzelecekler. Samsunspor yönetimine ve futbolculara bu konuda güveniyorum. Bana göre Samsunspor şu anda hak ettiği yerde değil. Bir de idari yanlışlıklar da yaşandı. Cezalar yiyor, puanlar siliniyor. Ama yinede yardım etmeye devam edeceğiz" diye konuştu.

"DEPLASMANLARA GİDERKEN ÇOK ZORLANIYORDUK"

Yardımlardan dolayı teşekkürlerini ileten Samsun BESK Başkanı Yakup Özden ise "Yıllardan beri hem futbolda hem de basketbolda deplasmanlara giderken bayağı bir sıkıntı çekiyorduk. Bu sene 2015-2016 sezonunda Cemal Yeşilyurt ağabeyimiz bizlere sahip çıktı. Bundan sonra deplasmanlara çok rahatlıkla gidip gelebiliyoruz. Yardımlarından dolayı kendilerine çok teşekkür ederiz. Bu yardımlar neticesinde kendilerine hem Avrupa'dan hem de Türkiye'den bir kupa sözü verdik. İnşallah bu hedeflerimize ulaşırız. İnşallah verdiğimiz sözleri yerine getirebiliriz" şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrasında Cemal Yeşilyurt'a BESK'in futbol takımının 55 numara ve 'Cemal Baba' yazılı forması hediye edildi. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeşilyurt'tan Engelli Sporculara Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement