ZBEÜ Yüzme Havuzundaki Kurslar Yoğun İlgi Görüyor - Son Dakika
Spor

ZBEÜ Yüzme Havuzundaki Kurslar Yoğun İlgi Görüyor

ZBEÜ Yüzme Havuzundaki Kurslar Yoğun İlgi Görüyor

Zonguldak'ta bulunan ZBEÜ Yüzme Havuzu, bünyesindeki olanaklar ve kaliteli hizmetiyle yoğun ilgi görüyor. Havuzda yetişkin grup dersleri, çocuk grup dersleri ve özel dersler verilirken, ZBEFİT fitness salonunda da kişiye özel eğitmen eşliğinde antrenman yapılabiliyor. Okulların kapanması ve yaz döneminin gelmesiyle birlikte havuzda aylık 228 kursiyer ile kurslara yoğun katılım sağlanıyor.

21.07.2023 11:51  Güncelleme: 11:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2016 yılında 4 bin 500 metrekarelik bir alana kurularak hizmete açılan ve bünyesinde 1 adet yarı olimpik yüzme havuzu, 1 adet fitness salonu ve 1 adet serbest egzersiz salonu barındıran ZBEÜ Yüzme Havuzundaki kurslar yoğun ilgi görüyor.

Havuzda, Pazartesi günleri dışında 09: 30-21: 00 saatleri arasında öğrenciler, tüm kamu personeli ve misafir kullanıcılara hizmet veriliyor. Yüzme Havuzunda yetişkin grup dersleri ve çocuk grup dersleri yanında özel ders alınabiliyor. ZBEFİT fitness salonunda ise kişiye özel eğitmen ile antrenman yapılabilecek serbest egzersiz, plates gibiimkanları sunuluyor.

Bölge halkına hizmet veren ZBEÜ Yüzme Havuzuna okulların kapanması ve yaz döneminin gelmesi ile birlikte bireysel eğitimler dışında aylık 228 kursiyer ile kurslara yoğun katılım oluyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor ZBEÜ Yüzme Havuzundaki Kurslar Yoğun İlgi Görüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement