2024'te Tanıtılacak iPad Pro OLED Ekranla Gelecek - Son Dakika
Teknoloji

2024'te Tanıtılacak iPad Pro OLED Ekranla Gelecek

2024\'te Tanıtılacak iPad Pro OLED Ekranla Gelecek

2023 yılında zirvede olan Apple, 2024'e odaklanmış durumda. İlk kez hiçbir iPad serisini yenilemeyen Apple, önemli bir sıçrama öncesi sessizlik olarak nitelendiriliyor. Önümüzdeki yıl tanıtılması beklenen iPad Pro modeli, OLED ekrana sahip olacak.

15.12.2023 23:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2023 yılını yine zirvede tamamlayan Apple, gözünü 2024'e dikmiş durumda. Teknoloji devi, bir ilki gerçekleştirerek bu yıl hiçbir iPad serisini yenilemedi. Önemli kaynaklar, bunun büyük bir sıçrama öncesi sessizlik olarak nitelendiriyor. Zira iPad Pro modelinde de önemli yükseltmeler göreceğiz.

iPad Pro, OLED ekrana sahip olacak

Öncelikle belirtmemiz gerekir ki Mevcut iPad'lerin tümü LCD ekranlara sahip. Dünya üzerinde birçok Apple takipçisi, OLED ekranlı tabletlerin gelmesini bekliyor. İlk sızıntı bilgiler OLED ekranlı iPad Pro'nun 2025 yılından önce gelmeyeceğini söylüyordu.

2024'te Tanıtılacak iPad Pro OLED Ekranla Gelecek

Daha sonra cihazın önümüzdeki yıl sahne alabilmesi için çalışıldığı söylentiler arasında yer aldı. Doğruluk payı yüksek haberleriyle tanınan Apple Insider'ın üst düzey yöneticilerden alındığını söylediği bilgilere göre 2024 yılının ilk yarısında tanıtılacak olan iPad Pro modeli, OLED ekrana sahip olacak.

Öte yandan rapor katlanabilir iPhone hakkında da bazı detaylar barındırıyor. Bilindiği üzere Apple, katlanabilir akıllı telefon alanında henüz bir ürün ortaya koymadı. Şirket, herhangi bir trende hemen yetişmektense en iyisini yapmayı hedefleyerek biraz beklediklerini söylüyor.

Apple'ın 2023'te kazandığı para rekor kırdı!

Katlanabilir alanında ilk ürününü çıkarmak isteyen Apple'ın görünüşe göre hiçbir acelesi yok. Tedarik raporlarına bakılırsa Apple, ilk katlanabilir ürünlerini 2025 yılından önce piyasaya sürmeyecek. Görünen o ki bir süre daha bu alanda Samsung, OnePlus ve Google gibi şirketlerin yarışını izleyeceğiz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? 2024 yılında tanıtılması beklenen iPad Pro, OLED ekranla beklentileri karşılar mı? Lütfen görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşınız.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Teknoloji 2024'te Tanıtılacak iPad Pro OLED Ekranla Gelecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement