Android Wear'daki Gizemli İos İzi - Son Dakika
Teknoloji

Android Wear'daki Gizemli İos İzi

Android Wear\'daki Gizemli İos İzi

Google'ın iOS platformu için çalışmalar yaptığının kanıtı keşfedildi.

19.03.2015 10:17
Hasan Uğur Nayır - -

Dün yaptığım haberde Google'ın Android Wear akıllı saatlere iOS uyumluluğu getirecek bir iPhone uygulaması üstünde çalıştığını sizlere bildirmiştim. 01Net.com ve Fransız blog sitesi iPhon.fr kaynaklı raporun ne kadar doğru olduğu belli değildi. Fakat işler değişmeye başladı, çünkü elimizde artık önemli bir kanıt var.


Yazılım geliştiricisi Mohammad Abu-Garbeyyeh Android Wear'da iOS kodu buldu. Bunu twitter'da takipçileriyle paylaşan Abu-Garbeyyeh, Google'ın iOS için çalışma yaptığını belirtti. Bu gelişmeyle birlikte raporlananlar da doğrulanmış oluyor.





iOS uyumlu Android Wear akıllı saat kavramı daha önce dile getirilen bir fikir. Eski birkaç öngörü raporunda analistler Android Wear'ın iOS uygulaması olabileceğine dair bazı tahminler yürütmüşlerdi. Gerçi Mohammad Abu-Garbeyyeh resmi destek olmadan Moto 360'ı iPhone'la uyumlu hale getirmeyi başardı.


Peki iOS için Android Wear uygulaması ne zaman çıkabilir? Bu sorunun cevabı bu seneki Google I/O Konferansı'nda cevaplanabilir. Etkinlik ise 28-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek. Yeni gelişmeler oldukça sitemizden sizlere bildireceğiz.



Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Android Wear'daki Gizemli İos İzi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement